Dodaj do ulubionych

Kupowanie płytek w Internecie

25.02.10, 13:31
Znalazłam w Internecie niezła ofertę na płytki
ceramika24h.pl/opoczno-ventura-c-1_2_76.html. Nie znam się na kupowaniu
przez Internet. Na co mam zwrócić uwagę i czy warto tam kupować. Jeśli znacie
jakieś sklepy z tanią płytką we Wrocławiu lub okolicach proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzej Re: Kupowanie płytek w Internecie IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.11, 22:47
      ja kupiłam w ceramika24h. Troche to trwało szcegolnie ze dekory im sie skonczyly a fabryka zaczynala produkcje za jakis zcas ale tego \panna przyjmujaca zamowienie nie wiedziala ( a ja tak- z innej firmy:):)) Szkoda ze sami sie tego nie dowiedzieli. Ale potem płytki przyszly wszytsko super a jako ze pare peklo w czasie tarnsporu z reklamacja tez nie ma problemu teraz to oni za mna dzwonia abym cos im przesłala i zwróca mi kase za te pare peknietych plytek. Kompetentny jest tam taki pan(Maciej? Marcin? albo jescze inaczej nie pamietam gorzej z \paniami które odbieraja telefon. Generalnie polecam A plytki najpier ogladamy w realu a potem kupujemy w necie
      • Gość: pati Re: Kupowanie płytek w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 18:51
        Ja odradzam kupowanie wtym sklepie, juz prawie dwa miesiące sie nimi mecze w sprawie moich plytek. Najpierw dlugi czas oczekiwania, nie mowiac ze nawet nie potwierdzali zamowienia. potem brak mozliwosci sie skontaktowania z nimi w sprawie reklamacji bo pani wysyla nie te plytki które sie zamawia. malo tego nowe wyslane tez okazaly się ni etymi i teraz z nowu przyjdzie mi czekac nie wiadaomo ile. Ciekawe czy w ogole przysla mi laskawie w koncu wlasciwe plytki.
    • piegoosek Re: Kupowanie płytek w Internecie 20.02.11, 13:24
      ceny w necie zazwyczaj sa duzo lepsze niz w sklepach, trzeba tylko najpierw zobaczyc dana plytke na zywo! ja kupilam ostatnio czerwona mozaike, ktora na zdjeciu wygladala na czerwona i w opisie byla tez "czerwona", jednak przyjechala pomaranczowa :( nie widzialam jej wczesniej na zywo, wiec nie mam pretensji, musze odeslac...
    • grobur Re: Kupowanie płytek w Internecie 24.02.11, 15:38
      Ładne kolekcje płytek zdarzają się w Leroy Merlin na Bielanach. Zresztą możesz sobie obejrzeć w serwisie internetowym a kupić w realu :)
    • Gość: . Re: Kupowanie płytek w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 18:00
      nie ufam tej firmie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka