Gość: Matti IP: *.033.c90.petrotel.pl 13.02.09, 21:47 Peter Nielsen pewnie najbardziej jest zadowolony z faktu, że może grać i trenować we wspaniałej "blaszak arena". W Danii takich nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysiek Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:09 Dla profesjonalisty liczy sie 20X40 a czy takim sie okaze? zobaczymy!Jestem przekonany ze to bedzie niezly transfer,tylko zastanawia mnie ile trzeba bedzie poswiecic czasu na zgranie z zespolem i ile euro bedzie to kosztowac klub?Ps. Blaszak ma swoj klimat!!! wiec szanuj tą swiatynie ktora dostarczyla tylu wrazen- nie jeden bedzie ja wspominal po latach ze lzami w oczach:) wspomnienia zostawmy w pamieci a teraz- potrzebujemy nowoczesnej hali.pzdr dla fanow Wisełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibik Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.180.c73.petrotel.pl 14.02.09, 00:02 Samo przyjście tego zawodnika nie kosztuje klubu nic, bo ten gracz rozwiązał kontrakt ze swoim byłym klubem za porozumieniem stron. Do Płocka przyszedł za darmo. A ile będzie zarabiać? Tego nie wiadomo. Mam nadzieję, że Peter wkomponuje się do zespołu równie szybko jak jego rodak Morten. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.111.c65.petrotel.pl 14.02.09, 00:24 Szanuję TĘ, jak piszesz świątynie. Tam miałem WF-y, gdy uczyłem się w "Chemiku", tam chodzę na mecze ręcznej od czasów m.in. Lewego, Dworka, Siwego i braci Sobolewskich. Tylko to już nie te klimaty. Kiedyś, jak mecze ręcznej i nożnej były jeden po drugim większość kibiców zaliczało oba. A teraz, jak czytam wypowiedzi "kibiców", którzy chcą podziału sekcji i jak plują na siebie jadem... Nasza Wisła była, jest i będzie jedna, i nożna i ręczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan_Vive Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 18:26 Przegrana Wisły w końcówce SZOK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.135.c73.petrotel.pl 14.02.09, 18:38 Niestety ale Wisła jak narazie nie gra rewelacyjnie w Kielcach szykuje sie pogrom :( do dupy z taka gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handball Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:05 jak nasi próbują gry jensena kończy się tragicznie. jak grają ,,swoje,, leją rywali. może ten bufon szczucki przetłumaczy jensenowi że sposób gry układa się pod zawodników a nie pod jensena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.056.c93.petrotel.pl 14.02.09, 20:03 W poprzednich meczach kiedy grali "w sposób Jensena" to odjeżdżali rywalom aż miło. Dzisiaj nie grali jak za Kowala ja bym powiedział. Wszystko przez środek, zero rozciągnięcia gry! A to co grał Seba to porażka. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba reczna dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 14:48 koorva a tak ich lansujecie! tak sie nimi podniecacie! z trenerka robicie króla! codziennie ich wychwalacie w tej gazecie! na kregle poszli to juz czolowka w gazecie byla! przestancie sztucznie nadmuchiwać ten balon! przyjezdzają biedni studenciaki z gdanska i ich leją ze zal patrzeć! wielkie gwiazdy od siedmiu bolesci!! wiecej niedołężnych obcokrajowców sciagajcie to na pewno będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handball Re: Wisła żądna rewanżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:33 odjeżdżali to chyba po meczach. najważniejsze jest to że jak zachwycają się redaktorzy gazety gra i treningi przynoszą im radość. na razie to bardziej rywalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarze.pl Wisła żądna rewanżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:18 WYJAZD do KIELC! telefonicznie -0-783-693-788 - sms -0-789-162-778 - drogą mailową pod adresem handball.fans@wp.pl, z podaniem następujących danych: » Imię i nazwisko » PESEL » Kontakt (nr.telefonu, e-mail, gg) Zbiórka i wyjazd kibiców pod Teatrem Dramatycznym o godzinie 13. koszt wyjazdu:35zl+bilet na mecz ZAPRASZAMY - BĄDŹ TAM RAZEM Z NAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś