Gość: Wiesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:11 z Heliosów, made in tragedia obsługa i montaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektant wnętrz Re: Napewno nie polecam mebli Kam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 09:07 Pani Wiesiu Kam to meble z połki nizszej A L E !!!!! ale to BARDZO DOBRE MEBLE Firma KAM dostaje nagrody na Targach Miedzynarodowych meble są solidnie wykonczone , w dobrym standardzie i co wazne TO FIRMA Z ELBLĄGA wiec nie wiem o jakich Heliosach do mnie pani rozmawia pewnie było tak : kupiła Pani tanie meble ( ale z dobrej firmy ) u jakiegoś posrednika - sprzedawcy oni zamówili w KAM a potem skopali sprawę na etapie montazu teraz ( podobnie jak z RUSTEM ) cały syf i niezadowolenie klienta spada na firmę której nazwa naklejona jest na kartonie to trochę tak jakby ktoś kupił kradzione i zdewastowane samochodzisko o nazwie Mercedes a pozniej narzekało jaka to firma jest kiepska bo i trzeba naprawiac a i policja sie czepia ze kradzone powtórze : KAM jest z Elbląga ( nie mam pojecia co to Heliosy ) meble sa z połki tanszych ALE TO JEDNE Z NAJLEPSZYCH MEBLI Z TEJ POŁKI CENOWEJ powtórze : Z TEJ POŁKI CENOWEJ jak z pani postu wynika niezadowolenie jest z obsługi i montazu A DAM GŁOWĘ ZE TEGO NIE ROBIŁA FIRMA KAM A WŁASNIE TE ,,HELIOSY " wiec moze na nich nasikac a nie na KAM ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriell79 A ja polecam również 03.11.13, 18:59 Meble KAM-u miałam na poprzednim mieszkaniu, ok.7 lat temu i teraz tez zamawiam właśnie z tej firmy. Nic mi się nie popsuło, fronty nie odchodzą, solidne okucia, szuflady, blat. Przez cały czas użytkowania nie naprawiałam ani nie wymieniałam nic. Na prawdę mogę polecić z czystym sumieniem. Może kwestia niezadowolenia niektórych osób wynika z pracy montażystów. Tam gdzie ja zamawiałam nie mają niestety swoich pracowników do montażu więc ja wzięłam firmę lokalną, która robi inne meble. Same meble są ok i nie powiedziałabym że to najniższa półka cenowa. Cena jest adekwatna do jakości a ja z jakością nie miałam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Napewno nie polecam mebli Kam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 15:05 Ja też jestem z mebli KAM niezadowolona...jak i z ich montażu...no ale trudno musze z tym żyć że tyle kasy wydłam a nie są tego warte. A to o że mają jakieś nagrody....dobrze wiem że taką nagrode można sobie kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Napewno nie polecam mebli Kam IP: *.static.espol.com.pl 08.08.10, 18:28 My także z mężem kupiliśmy meble kuchenne firmy KAM, które zamówione zostały w Heliosie. I także jesteśmy niezadowoleni. Brakuje kilkunastu części montażowych( śrubki, różnego rodzaju zaczepy, kołki). Instrukcje do montażu mebli dla laików nie są zrozumiałe. Sam montaż jednej szafki zajął nam ponad 2 godz. Trudność sprawiło zmontowanie zawiasów łączących szafkę z drzwiczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Napewno nie polecam mebli Kam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.11, 22:03 jak nie potrafisz to nie bierz się za robote. Meble są ok. Montaż bardzo prosty. Durzo gorzej montuje sięForte czy BRW. Szafke z zawiasami ja zmontowałem w 20 min, dolne szafki to ok 10 min. Nie zdażyło się mi przy kamie by brakowało elementów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Napewno polecam meble Kam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 16:11 Jestem szczęśliwą posiadaczką trzeciej kuchni KAM!!! W ofercie mają trzy systemy własnie zamontowali u mnie kam moduł - NOWOŚĆ- nowy podziała szuflad niby nic,a rozwiązanie najlepsze jakie miałam!!!.Od początku do końca moimi kuchniami zajmowali się projektanci z Heliosa na ul.Rydla i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń.Meble doskonałaej jakości,żadnych trudności montażowych.Profesjonalizm od początku do końca.Widziałam również nowy salon na Wojska Polskiego obok Sphinx restauracji. POLECAM TĘ FIRMĘ!!! adres www dla zainteresowanych: www.dabkuchnie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Napewno polecam meble Kam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:24 A w którym sklepie pani kupiła te meble z FIRMY KAM? ponieważ tak jak ktoś tutaj napisał nie wszystkie meble które wychodzą z tej fabryki montowane są przez tych samych montażystów, a montaż jest najważniejszy ,ponieważ jeśli do nawet najlepszych mebli dorwie się partacz to spieprzy i nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukken Re: Napewno polecam meble Kam IP: *.free.aero2.net.pl 22.10.13, 18:14 ja akurat nie polecam tej firmy. Nie uznali reklamacji. Nawet nie pofatygowali się tego zobaczyć. Jakość średnia. Meble kuchenne z niższej półki dla kogoś kto nie ma kilkunastu tyś na taki wydatek. Lepiej dołożyć i wziąć profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa A ja w 100 % polecam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.05.14, 18:14 Jestem bardzo zadowalona z mebli firmy KAM. Pierwszy zestaw zakupiłam 5 lat temu a dziś jeszcze korzysta z niego moja mama i też sobie chwali - bo meble wciąż wyglądają jak nowe - tylko trzeba o to zadbać. Do nowej kuchni zakupiłam również meble z tej firmy - jestem MEGA zadowolona i polecam te meble każdemu znajomemu - nieważne, który salon sprzedaży byle montażysta był ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara27 Re: A ja w 100 % polecam IP: *.play-internet.pl 14.12.14, 13:12 Ja równieź polecam meble kuchenne firmy Kam z Legionowa z ul. Jagiellońskiej. Pierwsze meble robiłam u Pani Małgosi 12 lat temu,w tym roku wraz z mężem uznaliśmy źe do nowego domu o projekty poprosimy tą panią.Powiem szczerze łatwo nie było, projekty zostały dopieszczone na 100%. Upór i cierpliwość pani Małgosi opłaciło się. Projekty i meble są rewelacyjne. Obsługa. Panów montaźystów super. Wszystkim polecam ten Sklep. Słyszałam źe pani Małgosia drugi sklep otworzyła w Jabłonna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlaa meble kam - dlugie terminy IP: *.ideabank.pl 03.09.14, 16:13 zdecydowanie za dlugi okres!! 2 tygodnie na pomiar, 4 tygodnnie na projekt, Kpina jakaś.... Odpowiedz Link Zgłoś