Dodaj do ulubionych

Nova Kuchnie

IP: *.hector.com.pl 17.06.10, 16:16
Witam,
czy ktoś może zna firmę Nova Kuchnie z Warszawy?
Będę wdzięczny za wszelkie info/opinie od osób, kótre miały
styczność z ww. firmą.

Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Nova Kuchnie IP: 94.75.112.* 26.05.11, 21:57
      jak miło samemu sobie odpowiadać. Moim zdaniem nie warci swojej ceni, aroganccy i niemili właściciele oraz montażyści oczywiście porzed podpisaniem umowy wszyscy lataja za tobą i robią dobre wrażenie. NIE polecam
    • Gość: kasia Re: Nova Kuchnie IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 21:16
      Wlasciciel to oszust!!!!
    • Gość: Gość Re: Nova Kuchnie IP: *.182.145.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.12, 23:10
      Gosia, do spółki z Panem Marcienm oszukujecie ludzi.....
    • Gość: Alora Re: Nova Kuchnie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.12, 15:24
      Nie polecam tej firmy zamawialem ostatno meble kuchenne i nie jestem zadowolony . Meble zostaly wykonane nie staranie wlasciciel po podpisaniu umowy i wplaceniu zaliczki stal sie bardzo nie przyjemny . Material na moje zamowienie nie jest taki jaki mial byc fronty lakierowane mdf okazaly sie plyta meblowa oklejona i polakierowana,blat dwa miesiace po montazu zaczal puchnac wlasciciel firmy stwierdzil ze jest to winna uzytkownika i gwarancji nie obejmuje .Ogolnie nie polecam tej firmy zaoszczedzi to panstwu czasu i straconych pieniedzy .Zamowilem inne meble w konkurencji i jestem bardzo zadowolony z ich wykonania i podejsciu firmy w profesjonalny sposob do wykonanego zamowienia.
    • Gość: Gość Re: Nova Kuchnie IP: *.205.122.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.12, 21:20
      Proszę skończyć z tą żenującą kryptoreklamą. Nic nie warte są takie polecenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka