Dodaj do ulubionych

Electrolux EWTS 10420W

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.10, 15:44
Witam

Jest tyle pozytywnych komentarzy na ceneo, ze az jest to podejrzane. Czy te opinie sa prawdziwe czy to ludzie od electroluxa je wystawiaja ? Gdzies miedzy opiniami pozytywnymi bylo kilka negatywnych. Podobno sprzet:
- jest cholernie awaryjny
- cholernie glosny
- skacze nawet wypoziomowana
- zawiera time manager,ktory ma jednak mocno ograniczone uzycie

Ktos mi powie ile w tym prawdy ? Warto inwestowac ta pralke ? Macie do zaoferowania inna wsad z gory, i zeby miala programy 30-60 min> cena 1300-1400zl
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Electrolux EWTS 10420W IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.10, 18:48
      oo kurcze nikt mi nie pomoze? A ktos mi moze powiedziec jak sie w ogole sprawuja Elextroluxy ladowana z gory? cena ok 1400zl
    • jola1-7 Re: Electrolux EWTS 10420W 21.09.10, 05:59
      Pół roku temu kupiłam ten model pralki.Moge powiedzieć,że pralka jest ok.Głośność pralki zależy od ładunku,jeśli pralka jest załadowana na maxa jest cichutka,jeśli dam mniej prania np.1/2 wsadu wtedy jest głośniejsza.Mówię oczywiście o pracy przy wirowaniu.Jeśli chodzi o czasy pracy to akurat w tym modelu jest bardzo dużo możliwości i właśnie dlatego wybralam ten model.Powiem tylko,że pranie na 30minut w żadnej pralce nie jest porządnie wyprane.Trzeba pamiętać,że z tego czasu pralka pierze jakieś 10 minut reszta to czas płukania,więc efekt prania jest wiadomo jaki.lMoim zdaniem za te pieniądze pralka ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka