Gość: yem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:31 kupiłem umywalkę KołA , niestety szybko pojawiły się pęknięcia szkliwa (słaba jakość) gnojki z koła wypieli się przy reklamacji ( duży może więcej , więc cię olewa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: KOŁO odradzam 06.05.04, 08:33 to dziwne bo moją reklamację (innej rzeczy) załatwili bez żadnego problemu i szybciej niz się spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akn Re: KOŁO odradzam IP: *.furtek.pl 16.06.04, 16:42 A ja wrecz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona produktami Kola, a mam tego troche, tzn wszystko - wanne, brodzik, dwie umywalki, wanne, kabine - to produkty naprawde na wysokim poziomie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: KOŁO odradzam IP: 195.205.44.* 07.05.04, 14:16 A ja mam 4 lata "Koło" -umywalkę i ubikację i wszystko jest OK, acha jeszcze drzi od brodzika. pozdrawiam i współczuję pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabwww Re: KOŁO odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 15:44 ja mam brodzik, kabinę, umywalkę i jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkol Re: KOŁO odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 03:54 Jeśli kupiłeś w jakimś markecie to się nie dziwię bo wyroby do marketów to jest 3 gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: KOŁO odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:08 W domu mam całą mam kilka rzeczy z Koła i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś