Dodaj do ulubionych

produkty Roca

IP: 178.23.196.* 14.11.11, 14:14
witam,

jakie macie opinie na temat produktów Roca?
chodzi mi głownie o ceramike - seria Meridian-N compacto. Czy warto kupić (cenowo dosc rozsadnie) czy lepiej szukac czegoś innego?A może znacie jakies inne produkty/firmy/serie do małych (wąskich) łazienek. Chodzi głownie o "krótkie" miski Wc i wąskie (ale nie malusieńkie/mikroskopijne) umywalki.
Obserwuj wątek
    • ikaria80 Re: produkty Roca 16.11.11, 21:54
      Cersanit seria Nano,specjalnie do malutkich łazienek:
      cersanit-nano.com.pl/
    • piegoosek Re: produkty Roca 16.11.11, 22:21
      ja uwielbiam Roce! mam Meridiana N - nie kompakto, ale jesli codzi o sedes, to uwazaj, bo mozna przedobrzyc, czasem nie warto brac mniejszej ceramiki, nawet kosztem miejsca w lazience! moze umywalke odrobine mniejsza, ale nie kibelek! chociaz co do umywalki, w poprzednim mieszkaniu mialam wc z malusia umywalka, ledwo rece dalo sie w niej umyc! tez wydawalo mi sie, ze wystarczy...
      • ikaria80 Re: produkty Roca 17.11.11, 17:32
        Cały zamysł serii Nano polegał właśnie na tym aby miska była maksymalnie krótka zachowując przy tym komfort użytkowania")
    • ruta.dl Re: produkty Roca 20.11.12, 09:05
      Roca to taki sam producent ceamiki jak Kolo, Sanplast czy jakikolwiek inny, tylko ze hiszpanski. Na pewno nie jest to jakas topowa marka (chyba ze dla osob ktore musza miec wszystko "zagramaniczne"), skoro na najbardziej obsurnej stacji benzynowej w Hiszpanii wisi Roca.
      Chcesz miec top i "aj-waj" - kup villeroy and boch.
    • inga_iga Re: produkty Roca 15.06.13, 12:35
      wyglądają ładnie, z ceramiką nic się nie dzieje. Niestety deska samoopalająca nie wytrzymała 2 lat użytkowania.
    • duch87 Re: produkty Roca 08.08.13, 10:46
      Faktycznie wytrzymają te 400 kg, nawet jakiś filmik był na YT, ale nie jesteśmy w USA :) A do samego stelaża to warto. Dużo estetyki w łazience.
    • Gość: Pawel Re: produkty Roca IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.13, 17:30
      ty chyba pracyjesz w roca ,...... Ludzie roca to dno ! kupiłem sedes za 2.500 wieczny kłopot wreszcie młotek i normalny polski za 160 zł ....z daleka od tej tandety !!!!!!!!!!!!!!!!!! ROCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: slown Re: produkty Roca IP: *.traco.pl 08.09.13, 01:08
        Gdyby rzeczywiście był wieczny kłopot to wymieniliby ci na nową deskę pieniaczu. Prawo konsumenta.
      • Gość: pax Re: produkty Roca IP: *.118.248.89.in-addr.arpa 13.10.13, 20:12
        To, że tobie się zdarzyło kupić felerny produkt nie znaczy, że wszystkie są takie... Ja mam baterię od Roca i działa już niezawodnie od paru lat, na rdzę nie cierpi, wypływ reguluje się równie dobrze jak po zakupie, a niedługo będzie konieczna u mnie wymiana umywalki, i mocno biorę tę firmę pod uwagę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka