Dodaj do ulubionych

Radomsko, ul. Św. Rocha-meble

09.01.12, 19:09
W związku z dużymi problemami z firmą robiącą meble kuchenne z adresu j.w. proszę osoby mieszkające blisko tego adresu o pomoc i kontakt na gg 1091314 lub skype : agiwdaj1, z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: cykcio Re: Radomsko, ul. Św. Rocha-meble IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 21:21
      Na tej ulicy,może być kilka firm meblowych.Złożyłaś zamówienie nie u stolarza tylko u "klepoka"-tak sami siebie nazywają,robia tanio,byle jak i dużo ,z byle czego.Na pewno skusiła cena aby zamówić.Kiedyś pracowałem tam w kilku firmach i nie mogłem strawić tej tandety,nawet ruscy zwracali meble w paczkach.
      • jagodat Re: Radomsko, ul. Św. Rocha-meble 09.01.12, 22:14
        witam, dzięki za odpowiedz, myślę ze masz po części rację, o tym co piszesz nie wiedziałam do końca ich pracy, ulotki były w skrzynkach pocztowych, wyglądało nieźle, wcale tak mało nie zapłaciłam, ale aby usunąć usterki to od 2 miesięcy dzwonię i nie odbierają telefonu, albo się umawiają i nic z tego nie wynika. Nie chciałabym tego tak zostawić, o jednym sposobie pisałeś(dzięki), będę próbowała jeszcze przez rzecznika konsumenta, ale nie mam żadnego dokumentu, jedynie tą ulotkę i szkic kuchni przez nich wykonaną. A ten adres to ulica j.w nr 104
        www.meble-kuchenne.pl.tl/Nasze-kuchnie.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka