Dodaj do ulubionych

Pomoc w wyborze pralki

22.02.12, 14:40
Witam szukam jak najtańszej pralki od góry otwieranej- ważne by miała w miarę dużą pojemność(4 osobowa rodzina) ale nie zajmowała dużo miejsca, była oszczędna i nie miała bardzo długich programów prania. Kwota jaką mogę przenaczyć to ok 1000 zł. Nie znam się za bardzo więc polećcie prosze jakieś sprawdzone modele.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ellena Re: Pomoc w wyborze pralki IP: *.205.22.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 12:58
      Mam pralkę Mastercooka PTE 1036-mamy ją od roku polecam i działa bez zarzutu 6kg dośc pojemna, pierze fajnie, wiruje prawie do sucha 1200 obrotów, czytałam przed zakupem dobre opinie i nie zawiodłam się. Najważniejszze była dośc tania a i prądu ani wody nie pobiera dużo -daliśmy ok 900 zł za nią, polecam bo mi też na gazecie ktoś ja polecił.
    • Gość: Aluś Re: pralka - amica IP: *.181.185.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.12, 11:19
      WHAAAT? Amica się nie psuje???? to jakiś absur!!!!, poszukaj na każdym możliwym forum jak wszyscy jednogłośnie jadą po Amice i ich pralkach a szczególnie obsłudze serwisowej, to już lepiej brać tego Mastercooka przynajmniej polski.....Wszystko tylko nie Amica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka