zeliczka 10.10.12, 20:44 Jaką zmywarkę 45 mi polecacie, chodzi o dokładny typ. Do tej pory użytkowałam boscha i byłam zadowolona. Teraz tez liczy sie tylko bosch i simens. Na co zwrócić uwagę?? Moja miała tylko 3 programy i dawała radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol.karski Zobacz film Boscha o zmywarkach 12.10.12, 15:33 Jaki konkretny model kupić to nie powiem, ale zobacz ten filmik na YT Najważniejsze programy i funkcje w zmywarkach. Poradnik BOSCH. www.youtube.com/watch?v=eMEsU7s3TI4&feature=player_embedded Bosch i Siemens to ta sama fabryka, tylko inne logo. --- Ogłoszenia Zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś
bemarta Re: zmywarka 13.10.12, 12:09 zeliczka napisała: > Jaką zmywarkę 45 mi polecacie, chodzi o dokładny typ. Do tej pory użytkowałam b > oscha i byłam zadowolona. Teraz tez liczy sie tylko bosch i simens. Na co zwróc > ić uwagę?? Moja miała tylko 3 programy i dawała radę. No to chyba odpowiedziałaś sobie na pytanie - kup Boscha, z 3 programami, 45 cm :-) A na poważnie to weź z jak najmniejszym zużyciem wody. Odpowiedz Link Zgłoś