Dodaj do ulubionych

Rusticano-2015

07.04.15, 21:45
Stanowczo nie polecam. Ryzyko dużych usterek. Problemy ze zgłoszeniem wad -głuchy telefon, wykręty.
Szukajcie pewnych i poleconych firm.
Jeżeli zamawiacie z Rusticano- negocjujcie płatność ostatniej raty po ostatecznym odbiorze -inaczej czekają was duże problemy.
Generalnie klientem jesteście do momentu zapłacenia całej kwoty.
Obserwuj wątek
    • an877 Re: Rusticano-2015 30.11.15, 21:47
      Przepraszam co znaczy stanowczo nie polecam. jak czytam taką opinie to nie jest ona argumentem. ja zamówiłem kuchnie z palisandra mimo małego poślizgu warto było czekać. na 110% TAK POLECAM
      • squirk Re: Rusticano-2015 23.12.15, 14:05
        Opinia od jednorazowego nicka nie jest argumentem.
    • 0zosia994 Re: Rusticano-2015 23.12.15, 08:26
      Polecam bardzo! Robiłam u nich szafy i meble do łazienki. Zauroczyła mnie ich fachowość i zdjęcia z jakiejś realizacji. Po spotkaniu z projektantem czytałam te opinie i mimo wszystko zaryzykowałam. Nie żałuję. Bardzo wysoka jakość wykonania, dbałość o szczegóły. Nie odbyło się bez małej wpadki. Przyjechał inny kolor listewki uchwytu, ale poprawili to w dwa dni bez dyskusji. Mieszkam obecnie w Monachium i powiem, że żałuję zakupu mebli do mojego domu na miejscu. Będę znów w kraju na wiosnę. Chętnym prześlę wtedy zdjęcia (mam nadzieję) z już zakończonego nowego domu.
      Jeszcze raz polecam. Zamówiłam u nich jeszcze drzwi. Mają je montować w marcu. Zobaczymy jak im to pójdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka