Gość: nosek IP: *.acn.waw.pl 02.10.04, 11:54 Gdzie w Warszawie jest duży wybór uchwytów do szafek kuchennych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: uchwyty do szafek IP: *.u.mcnet.pl 04.10.04, 15:56 mnostwo ladnych uchwytow jest w castorami i w ikei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: uchwyty do szafek IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 23:50 W Ikei nie znalazłam takich jakich szukam, mają byc minimalistyczne, proste, najlepiej malutki i wąski patyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_listek Re: uchwyty do szafek IP: 212.160.172.* 05.10.04, 08:16 Sprobuj na Bartyckiej. z samymi uchwytami nie kojarze sklepow, ale w sklepach z meblami oferuja zawsez troche uchwytow - mozna zanabyc same uchwyty. jest jeszcze na Pl. Grzybowskim sklep z okuciami meblowymi, maja uchwyty. Tych uchwytow to tam ofrta raczej skromna, ale moze cos dobierzesz. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: uchwyty do szafek IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 08:36 Na Bartyckiej znalazłam dwa sklepy, nie mieli takich, w studiach kuchennych mają czasem, ale raczej nie sprzedadzą samych ucvhwytów, już pytałam. Poza tym trzeba by zamawiać, a ja potrzebuję na już. Może jeszcze ten plac Grzybowski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_listek Re: uchwyty do szafek IP: 212.160.172.* 05.10.04, 11:49 Ci sklepikarze sie znaja, jak podpytasz w innych sklepach to moze Ci wskaza gdzie to. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: uchwyty do szafek IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 00:24 hmmm ...., to powbijaj gwozdzie, mysle, ze bardziej minimalistyczne moga byc juz tylko dziury na palec :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko_ok Re: uchwyty do szafek 05.10.04, 10:17 Jeśli chodzi o Warszawę to "hipery" są bardzo źle zaopatrzone w uchwyty meblowe. Doznałem wręcz konsternacji, kiedy na półce w Castoramie znalazłem ok 50 sztuk uchwytów i tylko 14 było nieuszkodzonych. Potrzebowałem ok 20 - straciłem tylko czas. Wręcz doskonały wybór uchwytów (takich jakie opisujesz) możesz znaleźć w malutkim sklepiku przy pl. Grzybowskim. Prowadzi go miły "Gość" z wąsikiem. Pozdrawiam, mieszko_ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: uchwyty do szafek IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 11:46 Dzięki, mam nadzieję że znajdę ten sklepik ( bo taki malutki ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: uchwyty do szafek 08.10.04, 14:31 ogromny wybór uchwytów jest w sklepie Dacter (mają kilka lokalizacji w Wawie). Bardzo dużo wzorów można zobaczyć na ich stronach w internecie www.dacter.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: uchwyty do szafek IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 17:23 Wygląda interesująco, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś