Gość: Karolina IP: 80.48.68.* 09.11.04, 17:52 Czy ktoś kupował w tym sklepie internetowym? Mają kilka interesujących mnie rzeczy w atrakcyjnych cenach, ale nie zauważyłam, żeby ten sklep polecany był na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssaczek Re: www.centrum2000.pl - kupowaliście? 09.11.04, 20:11 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Czy ktoś kupował w tym sklepie internetowym? > Mają kilka interesujących mnie rzeczy w atrakcyjnych cenach, ale nie > zauważyłam, żeby ten sklep polecany był na forum. Kupiłem w tym sklepie praleczkę i jestem bardzo zadowolony, szybki kontakt i dostawa do domku, panowie wnieśli i byli przygotowani na wydanie reszty i nawet na czy po piwku nie udało mi się ich nakłonić, jeśli jesteś a Wrocka to tylko centrum2000! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: www.centrum2000.pl - kupowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:07 Eee tam, słabe mają ceny! Tylko best-media! I trzeba bulić za transport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: www.centrum2000.pl - kupowaliście? IP: 80.48.68.* 10.11.04, 12:15 Mają zmywarkę Elektroluxa w super cenie - w żadnym sklepie nie mogę wynegocjować zbliżonej, nawet dodając koszty transportu. A w best-media mają słabą ofertę Elektroluxa, jeśli chodzi o zmywarki. Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: www.centrum2000.pl - kupowaliście? 10.11.04, 12:54 Polecam Centrum2000. To bardzo solidna i profesjonalna firma. Zamawiałem u nich kilka razy dla znajomych i nie było żadnych najmniejszych problemów. Owszem są firmy, które mają trochę niższy cennnik, ale kierowanie się wyłącznie cenami jest głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka polecam Centrum2000 IP: 195.205.44.* 17.11.04, 16:40 Polecam centrum2000 - kupowałam u nich 2 razy. Raz nawet wymieniałam sprzęt u nich, bo nie zauważyłam wady fabrycznej - bez żadnych problemów, nawet przy wymianie dowóz gratis. Fachowe porady, nawet wykłady i porównania sprzętów :) Bardzo polecam. Poza tym sympatycznie i wogóle nie ma się czego obawiać. Sklep bardzo rzetelnie pracuje na dobrą markę. Siedziba we Wrocławiu na ul. Dokerskiej (Kozanów) - można odwiedzić osobiście. pozdr sasanka Odpowiedz Link Zgłoś