Gość: gwiazdeczka IP: *.wla.pl 25.11.04, 17:14 zamierzam kupić sokowirókę ,doradźcie na co powinnam zwrócic uwagę ,no i nie hcę za dużo wydać :o) Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: sokowirówka 25.11.04, 18:23 Zelmer, modele 177 lub 277, obie sa po 249 i sprawuja sie dobrze roznica miedzy nimi jest taka, ze jeden z ww. modeli ma "luzny" pojemnik na odpadki, a drugi staly nie wiem, czy we Wladyslawowie sa, ale w Pucku na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: sokowirówka IP: *.wla.pl 25.11.04, 18:45 dzięki :o),myślę ,ze kupię w Gdyni,może w macro i chyba model z tym "luźnym" pojemnikiem,bo łatwiej go umyć prawda? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: sokowirówka 25.11.04, 20:05 to model za stalym pojemnikiem: www.kupic.pl/kupic/produkt.php/6898/ a to z luznym: www.kupic.pl/kupic/produkt.php/6897/ (trzeba sie zalogowac, aby zobaczycz info na ww. stronach) model "luzny" jest ladniejszy, a mycie jest chyba identyczne czy porowynwalne, bo ten staly pojemnik tez sie wyjmuje i moza go swobodnie myc (staly jest tylko w trakcie uzytkowania) w macro moze bedzie taniej, ale chyba nie chcesz tam jechac tylko po sokowirowke? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: sokowirówka IP: *.wla.pl 26.11.04, 09:35 dzięki za linka.A do macro nie pojadę tylko po sokowirówkę,mam ochotę na wieksze zakupy ;o)i to nie tylko w macro.Jakieś nowe ciuchy mi sie marzą........ i już nie mogę doczekać się pysznego soku z marchewki!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś