Gość: kama IP: *.zetosa.com.pl 29.11.04, 11:39 Mam do was pytanie moje meble 3.5m dlugosci z narozna szafka maja kosztowac z plyty 2600zl a z mdf 3400zl Nie wiem czy mdf jest wart tych pieniedzy czy drzwiczki z plyty beda ladne.Jak sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaf Re: meble z plyty czy mdf IP: *.acn.waw.pl 18.01.05, 23:54 zdecydowanie z plyty Odpowiedz Link Zgłoś
blue.eye Re: meble z plyty czy mdf 19.01.05, 14:56 zadzwon po opinie +22/6510326. maja tam meble kuchenne, wiec moze przy okazji zaopatrzysz sie u nich. maja tez studio kuchenne na bartyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: meble z plyty czy mdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:30 jedno i drugie to badziewie. tylko drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna3 Re: meble z plyty czy mdf IP: *.chello.pl 24.01.05, 20:46 a ja będę mieć z płyty z ramkami aluminiowymi. Pani w salonie, w którym je kupuje samo mi doradziła takie rozwiązanie, tańsze niż MDF a jesli będą ramki alu. to nie ma problemu, że w środku siedzi sobie płyta wiórowa. Oczywiście wybrałam fornir. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: meble z plyty czy mdf 25.01.05, 17:08 Ja tez fornir-klon w ramce aluminiowej,dowalilam blat-Staron wiec cena poszla 9 tys w gore!!!No ale co tam!! Drewno mam teraz i cale poobijane szafki przez dziecko,tak wiec nastepna decyzja byla niedrewniana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qqryq77 Re: meble z plyty czy mdf 25.01.05, 17:44 tak naprawde to nie wiem co daje drewno. meble z mdf i tak z zewnatrz wygladaja jak drewniane , sa duzo tansze a i tak wytrzymuja bez problemu do jakiegos wiekszego remontu mieszkania kiedy to i tak wszystko wymienia sie na nowe bo stare sie juz znudzilo. jedyne co mozna zamontowac lepszego w szafkach kuchennych to drzwiczki. bokow i polek i tak nie widac z zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonta Re: meble z plyty czy mdf 07.04.05, 14:09 I jak sprawują sie te meble fornirowane? jak sie je czysci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: meble z plyty czy mdf IP: *.crowley.pl 07.04.05, 15:46 gdzie zamawiacie te meble z płyty i formiru- u solarza, czy w konkretnej firmie- możecie wymienić nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobrarada Re: meble z plyty czy mdf IP: *.aster.pl 07.04.05, 19:10 no ja w nikom na belgradzkiej, przy M natolin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecko Re: meble z plyty czy mdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:19 Nie wiem skąd jesteś, ale w Warszawie 3400 za 3.5 m z szafką narożną z MDF to w miarę dobra cena - pod kilkoma warunkami. Czy to jest z czy bez blatu? I czy to jest razem z wyposażeniem szafek typu ociekarki, uchwyty, kosze w cargo, cokoły, listwy wykończeniowe itp.?? Bo jak z tym wyposażeniem szafek to OK. Jak jeszcze z blatem to SUUUPER!!! A jak bez jednego ani drugiego - to poszukaj innej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś