Dodaj do ulubionych

jaki robot kuchenny

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 16:59
mam zamiar kupic robot kuchenny jak narazie to zastanawiam sie nad MPM kasia
lub julia
moze wiecie ktory lepszy
Obserwuj wątek
    • Gość: mif Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:04
      Thermomix. Drogi, ale dobry i uniwersalny. Jedno naczynie (samomyjące), ale
      potrafi zrobić lody, wyrobić ciasto, ugotować zupę .... To warto przynajmniej
      zobaczyć.
    • Gość: mery Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:12
      nie kupuj thermomixa,przereklamowany przez domokrążcow,mają z tego niezłą
      kasę,szukają naiwnych za 3500zł,kup sobie robota z obrotami przynajmiej 600,na
      domowe prace starczy w zupełności,polecam Philipsa,poszukaj w dużych
      sklepach,będziesz zadowolona,polskie też dobre,powodzenia i miłego
      świątecznego gotowania
      • Gość: a Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:06
        Czy ktoś Ci liczy, ile zarabiasz? Zazdrościsz? Kasy, czy termomixu?
    • jk Re: jaki robot kuchenny 08.12.04, 22:55
      Zelmer Fenomen, niestety dwa razy drozszy o Kasi i nawet od swietnego (znanego z reklam w tv) Philipsa, ale warto - super solidnie wykonany (bez porownania nawet z Philipsem, nie mowiac juz o MPM), ma kapitalne i proste sterowanie oraz mase funkcji

ale Kaska sprzedaje sie niezle, wiec jakas koszmarna to nie jest - na pewno warto sie nia zainteresowac
    • Gość: kamyk Re: jaki robot kuchenny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 18:33
      szukam dalej jakiegoś robocika do wszystkiego markety pieknie sie bija o
      klijeta wiec pewnie wybór bede miał trudny
      wiec na co mam zwrócic uwage co powinien miec dobry robot
      • jk Re: jaki robot kuchenny 09.12.04, 21:52
        polecam www.kupic.pl - mozna porowywac i ogladac rozne modele niemal wszystkich firm do woli :)
        (trzeba sie zalogowac)
      • Gość: mif Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:44
        Jak najmniej naczyń-nakładek. Leżą w szafkach najczęściej nieużywane. Żal
        wyrzucić, bo prawie nowe. Określ, w czym robot powinien Ci pomóc, a które
        funkcje są zbędne i takiego poszukaj. Przetarcie 3 marchewek i 1 pietruszki na
        sałatkę trwa krótko, ale umycie robota jest uciążliwe. Na początku, przy robocie
        bardzo rozbudowanym będziesz chciała udowodnić sobie, że wszystkie funkcje i
        naczynia są do wykorzystania, z upływem czsu kolejne naczynia pozostaną na półce
        i będą patrzyć filuternie, jak szatkujesz nożem. Tak było w moim przypadku.
        Kupiłem thermomix i wszystkie robociki poszły w dobre ręce. Zostawiłem sobie
        tylko to:
        www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr400.html
        Jeszcze to mi się podoba
        www.fide.pl/pl/kitchenaid/artisan_mikser_planetarny_z_uchylna_glowica__artisan/259/
        Nie sprzedaję thermomixa, tylko go użytkuję.
    • an26d Re: jaki robot kuchenny 10.12.04, 10:13
      Dobry robot to robot Kitchen Aid. Tylko ta cena....
      • a76 Re: jaki robot kuchenny 10.12.04, 18:18
        W sklepach internetowych jest taniej, weż to też pod uwagę.
        • Gość: kamyk Re: jaki robot kuchenny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 20:06
          patrzylem na kilku sklepach www i taniej niebylo markety maja prpmocje i jest
          taniej (napewno ceny sie różnią i niekidy w markecie jest o 100 taniej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka