Gość: kamyk IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 16:59 mam zamiar kupic robot kuchenny jak narazie to zastanawiam sie nad MPM kasia lub julia moze wiecie ktory lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mif Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:04 Thermomix. Drogi, ale dobry i uniwersalny. Jedno naczynie (samomyjące), ale potrafi zrobić lody, wyrobić ciasto, ugotować zupę .... To warto przynajmniej zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:12 nie kupuj thermomixa,przereklamowany przez domokrążcow,mają z tego niezłą kasę,szukają naiwnych za 3500zł,kup sobie robota z obrotami przynajmiej 600,na domowe prace starczy w zupełności,polecam Philipsa,poszukaj w dużych sklepach,będziesz zadowolona,polskie też dobre,powodzenia i miłego świątecznego gotowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:06 Czy ktoś Ci liczy, ile zarabiasz? Zazdrościsz? Kasy, czy termomixu? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: jaki robot kuchenny 08.12.04, 22:55 Zelmer Fenomen, niestety dwa razy drozszy o Kasi i nawet od swietnego (znanego z reklam w tv) Philipsa, ale warto - super solidnie wykonany (bez porownania nawet z Philipsem, nie mowiac juz o MPM), ma kapitalne i proste sterowanie oraz mase funkcji ale Kaska sprzedaje sie niezle, wiec jakas koszmarna to nie jest - na pewno warto sie nia zainteresowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: jaki robot kuchenny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 18:33 szukam dalej jakiegoś robocika do wszystkiego markety pieknie sie bija o klijeta wiec pewnie wybór bede miał trudny wiec na co mam zwrócic uwage co powinien miec dobry robot Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: jaki robot kuchenny 09.12.04, 21:52 polecam www.kupic.pl - mozna porowywac i ogladac rozne modele niemal wszystkich firm do woli :) (trzeba sie zalogowac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: jaki robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:44 Jak najmniej naczyń-nakładek. Leżą w szafkach najczęściej nieużywane. Żal wyrzucić, bo prawie nowe. Określ, w czym robot powinien Ci pomóc, a które funkcje są zbędne i takiego poszukaj. Przetarcie 3 marchewek i 1 pietruszki na sałatkę trwa krótko, ale umycie robota jest uciążliwe. Na początku, przy robocie bardzo rozbudowanym będziesz chciała udowodnić sobie, że wszystkie funkcje i naczynia są do wykorzystania, z upływem czsu kolejne naczynia pozostaną na półce i będą patrzyć filuternie, jak szatkujesz nożem. Tak było w moim przypadku. Kupiłem thermomix i wszystkie robociki poszły w dobre ręce. Zostawiłem sobie tylko to: www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr400.html Jeszcze to mi się podoba www.fide.pl/pl/kitchenaid/artisan_mikser_planetarny_z_uchylna_glowica__artisan/259/ Nie sprzedaję thermomixa, tylko go użytkuję. Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: jaki robot kuchenny 10.12.04, 10:13 Dobry robot to robot Kitchen Aid. Tylko ta cena.... Odpowiedz Link Zgłoś
a76 Re: jaki robot kuchenny 10.12.04, 18:18 W sklepach internetowych jest taniej, weż to też pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: jaki robot kuchenny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 20:06 patrzylem na kilku sklepach www i taniej niebylo markety maja prpmocje i jest taniej (napewno ceny sie różnią i niekidy w markecie jest o 100 taniej) Odpowiedz Link Zgłoś