Gość: Niech IP: 217.197.165.* 29.03.03, 12:21 Proponuje 26 kwietnia, sobota. Miejsce: tor na Sluzewcu. Dlaczego? Bo to jest otwarcie sezonu!!! PS. A poza tym jesli czegos nie posolilem to wtedy Tradycja bedzie w W-wie. PS2. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 29.03.03, 12:38 No to moze i Tradycja skloni sie do przyjazdu do W-wy bo ostatnio poinformowala mnie ze w zwiazku z dezercja bylych edukacjantorow przestala juz miec na to ochote. PS. Dlaczego na banerze cafegazeta jest jakis dziwny typ? On nie jest normalny. PS2. Ja tez, ale ja nie mam tego wypisanego na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 12:39 A gdzie masz to wypisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie EdukacjiPs. IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 12:40 przecież Ci co sie teraz nie pojawiaja i tak by nie przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie EdukacjiPs. IP: 217.197.165.* 29.03.03, 13:16 Wiem, i mam nadzieje ze Tradycja tez to zrozumie. Poczekajmy cierpliwie az sie obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 23:46 Gość portalu: Niech napisał(a): > No to moze i Tradycja skloni sie do przyjazdu do W-wy bo ostatnio poinformowala mnie ze w zwiazku z dezercja bylych edukacjantorow przestala juz miec na to ochote. Byłym edukacjonistą mianowana zostałam jeszcze za swojej tutaj bytności. To tak gwoli przypomnienia. Proszę, a to link w razie odmiennego przekonania tych co tak łatwo oceny niczym niepoparte wydają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=5026640&a=5026640&v=2&strona=0 wyjaśniam w progu stojąc i rozglądając się bacznie (powodowana manią prześladowczą i fochami), by mi trzaśnięte drzwi znowu nosa nie przycięły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:59 Mila Miltonio, mialem nie odpowiadac, bo i po co rozdrapywac rany co sie jakos zagoily, ale jedna rzecz jest dla mnie przykra - mowisz jak aniela. Ten sam - i to w 100% styl - nie potrafisz byc szczera? Musisz wszystko owijac w bawelne internetowego belkotu? Wiesz co laczy ludzi z edu.? Spotkali sie. Nie bali sie tego, nie wstydzili sie swojego wieku i wygladu. To byl sprawdzian - i ten sprawdzian zdali wszyscy ktorzy tu zostali. A reszta niech sie bawi w iluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 00:41 Gość portalu: Niech napisał(a): > Mila Miltonio, mialem nie odpowiadac, bo i po co rozdrapywac rany co sie jakos > zagoily, ale jedna rzecz jest dla mnie przykra - mowisz jak aniela. Ten sam - i to w 100% styl - nie potrafisz byc szczera? Musisz wszystko owijac w bawelne > internetowego belkotu? Wiesz co laczy ludzi z edu.? Spotkali sie. Nie bali sie tego, nie wstydzili sie swojego wieku i wygladu. To byl sprawdzian - i ten > sprawdzian zdali wszyscy ktorzy tu zostali. A reszta niech sie bawi w iluzje. Nie wiem co masz na myśli imputując mi internetowy bełkot, i nie wiem, w czym nie jestem szczera. Może gdybym właśnie szczera nie była i mówiła to co chciałbyś usłyszeć, nie spotały by mnie takie przykrości. Dobrze wiesz, dlaczego miałam opory przed spotkaniem. Sadziłam, że to zrozumiałeś. Myśmy się spotkali, wiec o iluzji mowy nie ma. A że sprawdzianu nie zdałam, to trudno. Widocznie mało pojętna jestem. > Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 00:50 miltonia napisała: Myśmy się > spotkali, wiec o iluzji mowy nie ma. A że sprawdzianu nie zdałam, to trudno. > Widocznie mało pojętna jestem. Boze Miltonia co ja sie tu dowiaduje....to na takie spotkanie trzeba sie jakos przygotowac....??Jak Ty nie zdalas to ja napewno nie mma po co sie wybierac... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:14 tradycja1 napisała: > Boze Miltonia co ja sie tu dowiaduje....to na takie spotkanie trzeba sie jakos przygotowac....??Jak Ty nie zdalas to ja napewno nie mma po co sie wybierac... Może będziesz miała wiecej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:17 Sluchaj jej Tradi, sluchaj. Wtedy mozesz bilet do Polski anulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:23 A jak mam potraktowac fakt ze o naszym spotkaniu, o ktorym mialem nie mowic - co zrobilem - teraz piszesz. Z histerii w histerie? Droga niedluga. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: PS 30.03.03, 01:28 Gość portalu: Niech napisał(a): > A jak mam potraktowac fakt ze o naszym spotkaniu, o ktorym mialem nie mowic - > co zrobilem - teraz piszesz. Z histerii w histerie? Droga niedluga. O tym, czy powiesz, czy nie sam miałeś zdecydować. Nie wiem, gdzie widzisz objawy histerii, i po czym je poznajesz. Jeśli chcesz mi dalej dopierdalać, nie żałuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: PS 30.03.03, 01:33 Czyje sie niewarta Miltoniu Twojego czasu...prosze powiedz mi ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: PS 30.03.03, 01:39 tradycja1 napisała: > Czyje sie niewarta Miltoniu Twojego czasu...prosze powiedz mi ze sie myle. Tradi, o czym Ty mówisz? Nigdy tak nie myśl. I przyjeżdżaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:27 Strasznie to tajemnicze...kiedy mysle prosto. Bardzo proste..kiedy ja mysle ze jest tajemnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:33 Nikomu nie bede dopierdalal. Zwlaszcza jesli ktos robi to wobec siebie tak sprawnie. PS. To nie jest czat, to jest forum. Jak sie jutro obudzisz bedziesz mogla to przeczytac. Wiec moze poczekaj z nastepnymi postami do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:37 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nikomu nie bede dopierdalal. Zwlaszcza jesli ktos robi to wobec siebie tak > sprawnie. > PS. To nie jest czat, to jest forum. Jak sie jutro obudzisz bedziesz mogla to > przeczytac. Wiec moze poczekaj z nastepnymi postami do jutra. Juz Twoich bezcennych rad mi na długo wystarczy. Nie dość, że znajdujesz swoistą przyjemność w dokopywaniu niektórym, to jeszcze usilujesz w to wciągnąć innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:38 Jak slusznie ktos tu napisal: mania. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:43 Troche dziwnie sie poczulam...zostawiam was samych...ide sie przejsc...moze mi to dobrze zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 01:49 Nie wiem co zaszło na Waszym spotkaniu t.j.Miltonii i Niecha,ale moje wrażenia po ogólnym spotkaniu E.były takie ,że to Ty z Żarłaczka za wszelka cenę usiłowałyście później udowodnić,jak to spotkania w realu niszcza atmosferę.No i udowodniłyście.W świetle tego,że spotkałaś sie tylko z Niechem można powiedzieć,że reszta E . Cię nie interesuje.Pewnie przyczyny są bardziej złożone,przynajmniej w Twoim mniemaniu,ale nie siej fermentu i nie wmawiaj mi ,że to jest moja i jeszcze czyjaś tam wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:52 Oj, chcialem sie rozpisac, ale przypomnialo mi sie cos o rozlanym mleku. Jesli z obecnosci na forum mamy miec smutki to lepiej tu nie bywac. A mi sie tu podoba. Niech bedzie wiec tak jak jest, niech kolezanki obrazalskie nadal beda tam gdzie sa, a my nasza matke E. podlewac bedziemy naszymi postami. I spotkaniem na wyscigach. Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 01:59 U mnie juz zmiana czasu,ide spać. Dobranoc. Ps.EEEEEEE tam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 03:08 Gość portalu: kixx napisał(a): > Nie wiem co zaszło na Waszym spotkaniu t.j.Miltonii i Niecha,ale moje wrażenia > po ogólnym spotkaniu E.były takie ,że to Ty z Żarłaczka za wszelka cenę > usiłowałyście później udowodnić,jak to spotkania w realu niszcza atmosferę.No i udowodniłyście. Zaraz, zaraz, gdzie tu logika? Jak mogłysmy udowodnic, że spotkania w realu niszczą atmosfere, skoro nas tam nie było? I gdzie za wszelka cenę próbowałyśmy to zrobić? O tym, że niszczą dużo wcześniej, przed spotkaniem pisał Niech. W świetle tego,że spotkałaś sie tylko z Niechem można > powiedzieć,że reszta E . Cię nie interesuje.Pewnie przyczyny są bardziej > złożone,przynajmniej w Twoim mniemaniu,ale nie siej fermentu i nie wmawiaj > mi ,że to jest moja i jeszcze czyjaś tam wina. To są Twoje wnioski. Pouczania, co mam robić, a czego nie też już mi wystarczy. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 04:55 • Do Tradycji, Niecha i pozostałych. miltonia 29-01-2003 17:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując Postaram się wam, jak tylko potrafię wytłumaczyć, dlaczego mam opory przed spotkaniem. Z postów osób, które uczestniczyły w takich imprezach wynika, że z takich spotkań zazwyczaj nic oprócz rozczarowania nie wynika. Tak pisał Niech, tak również pisała Tradycja. Dzięki temu, że jestem osobą anonimową mogę sobie pozwolić na wiele więcej niż w realu. W prawdziwym życiu jestem dość podobna do Miltoni, tyle że bardziej się kontroluję, mniej uzewnętrzniam swoje emocje (np. nigdy nie pokazałam, że jestem zazdrosna). Z jednej strony jestem osobą otwartą, łatwo nawiazuję kontakty z ludźmi a z drugiej strony trudno się zaprzyjaźniam. Wiem, że po spotkaniu w realu będzie inaczej. Zniknie pewna tajemnica, która dla mnie w tej całej zabawie jest najbardziej pociągająca. Może coś stracę nie uczestnicząc w Waszym spotkaniu, a może przeciwnie. Tego nie wiem. Jeśli kogoś tą decyzją rozczarowałam, proszę wybaczcie. Z jednej strony jest mi miło, ze komuś zależy, żeby poznać taka kretynkę jak ja, z drugiej strony czuję się niezręcznie, że odmawiam wam tej wątpliwej przyjemności. Pozostaje mi życzyc Wam świetnej imprezy. Specjalne życzenia dla Tradycji i Atoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 12:18 Na takie dictum pozostaje mi tylko wzruszyć ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jak slusznie ktos tu napisal: mania. No dalej, dalej, jak tylko Ty to potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 16:37 Pomysl bardzo mi sie podoba.Jestem za. O ktorej godzinie mniej wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 29.03.03, 16:57 W zeszlym roku na otwarciu bylo 8 gonitw, dzien zaczal sie o 14.30 a skonczyl kolo 18.10 (zazwyczaj sa opoznienia). W tym roku jest 9 gonitw wiec albo poczatek bedzie pol godziny wczesniej, albo calosc skonczy sie pozniej. Oczywiscie nie trzeba przychodzic na caly dzien wyscigowy, ale - zwlaszcza jesli ktos tego wczesniej nie widzial - czas na wyscigach leci bardzo szybko, a gdy jeszcze do tego spozywa sie alkohol - a mozna to robic w dowolnych ilosciach, stylu i miejscu - to te cztery godziny przeleca migiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 17:11 Miejmy nadzieje ze pogoda dopisze... I ze po wyscigach gdzies sie jeszcze przeniesiemy,miejmy nadzieje ze bedziemy w stanie...wzkazujacy na dalsze pogaduszki i drinkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 18:43 Pogoda wazna rzecz - choc tam duzo dachu jest. Ale szkoda na konie patrzec z daleka. Jak bedzie zle po prostu wczesniej pojedziemy w miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 20:53 Do zobaczenia za 4 weekendy:) Fajnie wam ze sie juz znacie osobiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:00 Do poznania jest jeszcze kawał drogi. Z Warszawy. Ps.Idę na II połowę meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 21:08 Z ino wroclawia do Tarnowa tez. Droga niedopoznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:03 przez poznań do doznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:04 Jaki wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:19 Pewnie znasz to przysłowie o bratach hanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:20 Remis? Nie, dwa do ???. Dwa : dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:31 strzal w setke. tylko jedynka gdzies przepadla Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 16:35 Czytam tak czytam i nie mam pojecia co odpisac ...moze tylko tyle ze szkoda ... Aha i nie pisze o spotkaniu na Sluzewcu :) na ktore sie stawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 09:12 Jak się to czyta... ...eh Niektórzy/niektóre chyba nie potrafią żyć bez problemów. Jak wszystko jest okej, to trzeba sobie wmówić jakies kompleksy, przecież bycie udręczonym jest takie wzniosłe. Na nieszczęście, to trzeba zasłużyć, zapracować, a to co robią tu niektrzy/niektóre to czysta dziecinada!!! Rzygać się chce, od takich "problemów". Jak wam nie wstyd?! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 31.03.03, 11:05 Jak zwykle Normalsik masz świętą rację. Mnie teraz wstyd. A o jakim nieszczęściu mówisz mój Katonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:26 O tym, które przelewa się z niektórych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 31.03.03, 11:33 No widzisz, jaki dramat! Psychologiczny? psychiatryczny? Ech, raczej farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:42 Raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Swietnie, ale 31.03.03, 15:52 mnie nie bedzie - znowu :( Moze ktos z was zechce postawic za mnie na jakiegos wierzchowca? Ja stawiam na Nasza Szkape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Swietnie, ale IP: 217.197.165.* 31.03.03, 15:56 Ja na Lyska z pokladu Idy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Swietnie, ale 31.03.03, 15:57 a ja jeszcze postawie wam piwo na tych derbach. reflektujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Niechu.. 03.04.03, 08:53 a przewidziane jest spotkanie organizacyjne przed spotkaniem na sluzewcu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Niechu... 03.04.03, 12:43 Tym bardziej ze to bedzie pierwsze spotkanie pegetow:) ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 19:25 Czy mozecie podac wiecej szczegolow przed 14 IV? Wyjezdzam na swieta poza Chicago nie wiem jak bedzie z netem tam. Wracam przed samym wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 19:48 Dobrze, przygotuje dokladne instrukcje. Ale jednej rzeczy nie podam - godziny. Chyba ze na Sluzewcu juz wiedza. Zadzwonie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 19:57 Ok ja bede w Warszawie w sobote(26.IV)przed 11:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 20:05 Wyscigi - jak pisalem - to kwestia 14.00 lub 14.30. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 20:21 Tzn o tej godzinie proponujesz sie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 20:24 Na pol godziny przed pierwsza gonitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.03, 20:33 Bomba w gore. wszystko w rekach konia. Niecha , znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 20:46 Patrzylam na stronie www,ale nie ma podanych godzin.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 22:30 Tradi droga. Wylec,wyladuj, potem zadzwon do Niecha i krzyknij w sluchawke: I'm here, a on da ci dalsza instrukcje: co i jak. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 22:48 No Buggi ja jestem bardziej poukladana.Lubie wiedziec wczesniej. Potem na spokojnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 23:34 zaraz zaraz Tradi. Nie mysl, ze ja pakuje sie godzine przed odlotem. Nie susze wlosów w taksówce wiozacej mnie na lotnisko i nie kupuje prezentów w duty free shop, ale tez nie daje sie zwariowac. :):) :) Przylatuj szczesliwie i szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 00:07 Do nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 00:24 Gość portalu: Niech napisał(a): > Do nas!!! Hihihi do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 00:54 chachacha za górami za lasami za dolinami, pobili sie dwaj Górale ciupagami. hej Górale nie bijta sie... ( a dalej nie bedzie, bo znam niecenzuralna wersje tej piosenki) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 05:12 Ale bym poszla na jakies goralskie wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.04.03, 08:54 My Big Fat Highlander's Wedding ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 10:24 mhmmmm, ja tez. z czerwonymi koralami na piersiach i we wianku na glowie i kierpcach na nogach. Moze jakiego Janosika bym tam spotkala, takiego Marka na przyklad. Nie, nie Niecha. Perpeczko. 25 lat mlodszego, bo ten dzisiejszy to pozal sie Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:26 Mam to tez. Tez pozal sie Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 15:35 Klamiesz. Mówili mi, zes pikny. Jak Janosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 07.04.03, 15:53 Lgali jak z nut. A batute trzymam ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 22:07 A takze cicha. Brzegi rwie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:04 to o Tradycjii? ;) PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:11 Czesc, Buggi. A jaka woda u ciebie? Wrze? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:19 z kranu, bez chloru. Chcesz herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:22 buggi napisała: > to o Tradycjii? ;) > > PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):) :)))) No ja taka cicha nie jestem...i nie mam pazurkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:25 tradycja1 napisała: > buggi napisała: > > > to o Tradycjii? ;) > > > > PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):) > :)))) No ja taka cicha nie jestem...i nie mam pazurkow:) no,o tym, to ja wiedzialam. Atob musi sie zatem cieplo ubrac. hihihi a pazurki? pewnie nie masz, ale moze masz dwa male rózki na glówce? Przyznaj sie slonko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:44 Buggi nie jestem slonkiem...to moja aureola Cie oslepia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:51 juz zakladam moje sunglasses. ale ale co to? aureoli nie widac, widac tylko rózki. a czarci ogon tez masz? i widly? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:55 Buggi nie patrz tam..to przyjaciel wesolego diabla. Ja nad Toba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: II Spotkanie Edukacji 08.04.03, 00:03 gdzie???? Aaaaaaa! I know. You're No-Angel. ...must be talking to an angel must be talking to an angel must be talking to an angel.... Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś