Dodaj do ulubionych

II Spotkanie Edukacji

IP: 217.197.165.* 29.03.03, 12:21
Proponuje 26 kwietnia, sobota. Miejsce: tor na Sluzewcu. Dlaczego? Bo to jest
otwarcie sezonu!!!
PS. A poza tym jesli czegos nie posolilem to wtedy Tradycja bedzie w W-wie.
PS2. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • atob Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 12:26
      Czemu nie :)
      • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 12:30
        O.k.

• Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 29.03.03, 12:38
          No to moze i Tradycja skloni sie do przyjazdu do W-wy bo ostatnio poinformowala
          mnie ze w zwiazku z dezercja bylych edukacjantorow przestala juz miec na to
          ochote.
          PS. Dlaczego na banerze cafegazeta jest jakis dziwny typ? On nie jest normalny.
          PS2. Ja tez, ale ja nie mam tego wypisanego na twarzy.
          • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 12:39
            A gdzie masz to wypisane?
            • Gość: kixx Re: II Spotkanie EdukacjiPs. IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 12:40
              przecież Ci co sie teraz nie pojawiaja i tak by nie przyszli.
              • Gość: Niech Re: II Spotkanie EdukacjiPs. IP: 217.197.165.* 29.03.03, 13:16
                Wiem, i mam nadzieje ze Tradycja tez to zrozumie. Poczekajmy cierpliwie az sie
                obudzi.
          • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 23:46
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> No to moze i Tradycja skloni sie do przyjazdu do W-wy bo ostatnio
            poinformowala mnie ze w zwiazku z dezercja bylych edukacjantorow przestala juz
            miec na to ochote.

Byłym edukacjonistą mianowana zostałam jeszcze za swojej tutaj bytności. To tak
            gwoli przypomnienia. Proszę, a to link w razie odmiennego przekonania tych co
            tak łatwo oceny niczym niepoparte wydają:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=5026640&a=5026640&v=2&strona=0

wyjaśniam w progu stojąc i rozglądając się bacznie (powodowana manią
            prześladowczą i fochami), by mi trzaśnięte drzwi znowu nosa nie przycięły.
            • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:59
              Mila Miltonio, mialem nie odpowiadac, bo i po co rozdrapywac rany co sie jakos
              zagoily, ale jedna rzecz jest dla mnie przykra - mowisz jak aniela. Ten sam - i
              to w 100% styl - nie potrafisz byc szczera? Musisz wszystko owijac w bawelne
              internetowego belkotu? Wiesz co laczy ludzi z edu.? Spotkali sie. Nie bali sie
              tego, nie wstydzili sie swojego wieku i wygladu. To byl sprawdzian - i ten
              sprawdzian zdali wszyscy ktorzy tu zostali. A reszta niech sie bawi w iluzje.

• miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 00:41

> Mila Miltonio, mialem nie odpowiadac, bo i po co rozdrapywac rany co sie
                jakos
                > zagoily, ale jedna rzecz jest dla mnie przykra - mowisz jak aniela. Ten sam -
                i to w 100% styl - nie potrafisz byc szczera? Musisz wszystko owijac w bawelne
                > internetowego belkotu? Wiesz co laczy ludzi z edu.? Spotkali sie. Nie bali
                sie tego, nie wstydzili sie swojego wieku i wygladu. To byl sprawdzian - i ten
                > sprawdzian zdali wszyscy ktorzy tu zostali. A reszta niech sie bawi w iluzje.

Nie wiem co masz na myśli imputując mi internetowy bełkot, i nie wiem, w czym
                nie jestem szczera. Może gdybym właśnie szczera nie była i mówiła to co
                chciałbyś usłyszeć, nie spotały by mnie takie przykrości. Dobrze wiesz,
                dlaczego miałam opory przed spotkaniem. Sadziłam, że to zrozumiałeś. Myśmy się
                spotkali, wiec o iluzji mowy nie ma. A że sprawdzianu nie zdałam, to trudno.
                Widocznie mało pojętna jestem.
                >
                • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 00:50
                  miltonia napisała:

Myśmy się
                  > spotkali, wiec o iluzji mowy nie ma. A że sprawdzianu nie zdałam, to trudno.
                  > Widocznie mało pojętna jestem.
                  Boze Miltonia co ja sie tu dowiaduje....to na takie spotkanie trzeba sie jakos
                  przygotowac....??Jak Ty nie zdalas to ja napewno nie mma po co sie wybierac...
                  • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:14
                    tradycja1 napisała:

> Boze Miltonia co ja sie tu dowiaduje....to na takie spotkanie trzeba sie
                    jakos przygotowac....??Jak Ty nie zdalas to ja napewno nie mma po co sie
                    wybierac...

Może będziesz miała wiecej szczęścia.
                    • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:17
                      Sluchaj jej Tradi, sluchaj. Wtedy mozesz bilet do Polski anulowac.
                      • Gość: Niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:23
                        A jak mam potraktowac fakt ze o naszym spotkaniu, o ktorym mialem nie mowic -
                        co zrobilem - teraz piszesz. Z histerii w histerie? Droga niedluga.
                        • miltonia Re: PS 30.03.03, 01:28

> A jak mam potraktowac fakt ze o naszym spotkaniu, o ktorym mialem nie mowic -
                          > co zrobilem - teraz piszesz. Z histerii w histerie? Droga niedluga.

O tym, czy powiesz, czy nie sam miałeś zdecydować. Nie wiem, gdzie widzisz
                          objawy histerii, i po czym je poznajesz. Jeśli chcesz mi dalej dopierdalać, nie
                          żałuj sobie.
                          • tradycja1 Re: PS 30.03.03, 01:33
                            Czyje sie niewarta Miltoniu Twojego czasu...prosze powiedz mi ze sie myle.
                            • miltonia Re: PS 30.03.03, 01:39
                              tradycja1 napisała:

> Czyje sie niewarta Miltoniu Twojego czasu...prosze powiedz mi ze sie myle.

Tradi, o czym Ty mówisz? Nigdy tak nie myśl. I przyjeżdżaj.
                      • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:27
                        Strasznie to tajemnicze...kiedy mysle prosto.
                        Bardzo proste..kiedy ja mysle ze jest tajemnicze.
                        • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:33
                          Nikomu nie bede dopierdalal. Zwlaszcza jesli ktos robi to wobec siebie tak
                          sprawnie.
                          PS. To nie jest czat, to jest forum. Jak sie jutro obudzisz bedziesz mogla to
                          przeczytac. Wiec moze poczekaj z nastepnymi postami do jutra.
                          • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:37

> Nikomu nie bede dopierdalal. Zwlaszcza jesli ktos robi to wobec siebie tak
                            > sprawnie.
                            > PS. To nie jest czat, to jest forum. Jak sie jutro obudzisz bedziesz mogla to
                            > przeczytac. Wiec moze poczekaj z nastepnymi postami do jutra.

Juz Twoich bezcennych rad mi na długo wystarczy. Nie dość, że znajdujesz
                            swoistą przyjemność w dokopywaniu niektórym, to jeszcze usilujesz w to wciągnąć
                            innych.
                            • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:38
                              Jak slusznie ktos tu napisal: mania.
                              • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:43
                                Troche dziwnie sie poczulam...zostawiam was samych...ide sie przejsc...moze mi
                                to dobrze zrobi...
                              • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 01:49
                                Nie wiem co zaszło na Waszym spotkaniu t.j.Miltonii i Niecha,ale moje wrażenia
                                po ogólnym spotkaniu E.były takie ,że to Ty z Żarłaczka za wszelka cenę
                                usiłowałyście później udowodnić,jak to spotkania w realu niszcza atmosferę.No i
                                udowodniłyście.W świetle tego,że spotkałaś sie tylko z Niechem można
                                powiedzieć,że reszta E . Cię nie interesuje.Pewnie przyczyny są bardziej
                                złożone,przynajmniej w Twoim mniemaniu,ale nie siej fermentu i nie wmawiaj
                                mi ,że to jest moja i jeszcze czyjaś tam wina.

• Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:52
                                  Oj, chcialem sie rozpisac, ale przypomnialo mi sie cos o rozlanym mleku. Jesli
                                  z obecnosci na forum mamy miec smutki to lepiej tu nie bywac. A mi sie tu
                                  podoba. Niech bedzie wiec tak jak jest, niech kolezanki obrazalskie nadal beda
                                  tam gdzie sa, a my nasza matke E. podlewac bedziemy naszymi postami. I
                                  spotkaniem na wyscigach. Hey!
                                  • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 01:59
                                    U mnie juz zmiana czasu,ide spać.
                                    Dobranoc.

Ps.EEEEEEE tam.
                                • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 03:08
                                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> Nie wiem co zaszło na Waszym spotkaniu t.j.Miltonii i Niecha,ale moje
                                  wrażenia
                                  > po ogólnym spotkaniu E.były takie ,że to Ty z Żarłaczka za wszelka cenę
                                  > usiłowałyście później udowodnić,jak to spotkania w realu niszcza atmosferę.No
                                  i udowodniłyście.

Zaraz, zaraz, gdzie tu logika? Jak mogłysmy udowodnic, że spotkania w realu
                                  niszczą atmosfere, skoro nas tam nie było? I gdzie za wszelka cenę próbowałyśmy
                                  to zrobić? O tym, że niszczą dużo wcześniej, przed spotkaniem pisał Niech.

W świetle tego,że spotkałaś sie tylko z Niechem można
                                  > powiedzieć,że reszta E . Cię nie interesuje.Pewnie przyczyny są bardziej
                                  > złożone,przynajmniej w Twoim mniemaniu,ale nie siej fermentu i nie wmawiaj
                                  > mi ,że to jest moja i jeszcze czyjaś tam wina.

To są Twoje wnioski. Pouczania, co mam robić, a czego nie też już mi wystarczy.
                                  >
                                  >
                                  >
                                  • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 04:55
                                    • Do Tradycji, Niecha i pozostałych.
                                    miltonia 29-01-2003 17:40
                                    odpowiedz na list odpowiedz cytując

Postaram się wam, jak tylko potrafię
                                    wytłumaczyć, dlaczego mam opory przed
                                    spotkaniem. Z postów osób, które
                                    uczestniczyły w takich imprezach wynika, że z
                                    takich spotkań zazwyczaj nic oprócz
                                    rozczarowania nie wynika. Tak pisał Niech,
                                    tak również pisała Tradycja. Dzięki
                                    temu, że jestem osobą anonimową mogę sobie
                                    pozwolić na wiele więcej niż w
                                    realu. W prawdziwym życiu jestem dość podobna do
                                    Miltoni, tyle że bardziej się
                                    kontroluję, mniej uzewnętrzniam swoje emocje (np.
                                    nigdy nie pokazałam, że jestem
                                    zazdrosna). Z jednej strony jestem osobą
                                    otwartą, łatwo nawiazuję kontakty z
                                    ludźmi a z drugiej strony trudno się
                                    zaprzyjaźniam. Wiem, że po spotkaniu
                                    w realu będzie inaczej. Zniknie pewna
                                    tajemnica, która dla mnie w tej
                                    całej zabawie jest najbardziej pociągająca.
                                    Może coś stracę nie uczestnicząc w
                                    Waszym spotkaniu, a może przeciwnie. Tego
                                    nie wiem. Jeśli kogoś tą decyzją
                                    rozczarowałam, proszę wybaczcie. Z jednej
                                    strony jest mi miło, ze komuś
                                    zależy, żeby poznać taka kretynkę jak ja, z
                                    drugiej strony czuję się
                                    niezręcznie, że odmawiam wam tej wątpliwej
                                    przyjemności. Pozostaje mi życzyc
                                    Wam świetnej imprezy. Specjalne życzenia dla
                                    Tradycji i Atoba.

• Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 12:18
                                    Na takie dictum pozostaje mi tylko wzruszyć ramionami.
                              • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 01:51

> Jak slusznie ktos tu napisal: mania.

No dalej, dalej, jak tylko Ty to potrafisz.
    • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 16:37
      Pomysl bardzo mi sie podoba.Jestem za.
      O ktorej godzinie mniej wiecej?
      • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 29.03.03, 16:57
        W zeszlym roku na otwarciu bylo 8 gonitw, dzien zaczal sie o 14.30 a skonczyl
        kolo 18.10 (zazwyczaj sa opoznienia). W tym roku jest 9 gonitw wiec albo
        poczatek bedzie pol godziny wczesniej, albo calosc skonczy sie pozniej.
        Oczywiscie nie trzeba przychodzic na caly dzien wyscigowy, ale - zwlaszcza
        jesli ktos tego wczesniej nie widzial - czas na wyscigach leci bardzo szybko, a
        gdy jeszcze do tego spozywa sie alkohol - a mozna to robic w dowolnych
        ilosciach, stylu i miejscu - to te cztery godziny przeleca migiem.
        • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 17:11
          Miejmy nadzieje ze pogoda dopisze...
          I ze po wyscigach gdzies sie jeszcze przeniesiemy,miejmy nadzieje ze bedziemy
          w stanie...wzkazujacy na dalsze pogaduszki i drinkowanie.
          • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 18:43
            Pogoda wazna rzecz - choc tam duzo dachu jest. Ale szkoda na konie patrzec z
            daleka. Jak bedzie zle po prostu wczesniej pojedziemy w miasto.
            • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 20:53
              Do zobaczenia za 4 weekendy:)
              Fajnie wam ze sie juz znacie osobiscie...
              • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:00
                Do poznania jest jeszcze kawał drogi.
                Z Warszawy.

Ps.Idę na II połowę meczu.
                • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 29.03.03, 21:08
                  Z ino wroclawia do Tarnowa tez.
                  Droga niedopoznania.
                  • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:03
                    przez poznań do doznań
                    • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:04
                      Jaki wynik?
                      • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:19
                        Pewnie znasz to przysłowie o bratach hanki
                        • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:20
                          Remis? Nie, dwa do ???. Dwa : dwa.
                          • Gość: kixx Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:31
                            strzal w setke.
                            tylko jedynka gdzies przepadla
    • atob Re: II Spotkanie Edukacji 30.03.03, 16:35
      Czytam tak czytam i nie mam pojecia co odpisac ...moze tylko tyle ze szkoda ...
      Aha i nie pisze o spotkaniu na Sluzewcu :) na ktore sie stawie
      • Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 09:12
        Jak się to czyta...
        ...eh

Niektórzy/niektóre chyba nie potrafią żyć bez problemów. Jak wszystko jest
        okej, to trzeba sobie wmówić jakies kompleksy, przecież bycie udręczonym jest
        takie wzniosłe.

Na nieszczęście, to trzeba zasłużyć, zapracować, a to co robią tu
        niektrzy/niektóre to czysta dziecinada!!!
        Rzygać się chce, od takich "problemów". Jak wam nie wstyd?!
        • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 31.03.03, 11:05
          Jak zwykle Normalsik masz świętą rację. Mnie teraz wstyd. A o jakim
          nieszczęściu mówisz mój Katonie?
          • Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:26
            O tym, które przelewa się z niektórych postów.
            • miltonia Re: II Spotkanie Edukacji 31.03.03, 11:33
              No widzisz, jaki dramat! Psychologiczny? psychiatryczny?
              Ech, raczej farsa.
              • Gość: Normals Re: II Spotkanie Edukacji IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:42
                Raczej.
    • buggi Re: Swietnie, ale 31.03.03, 15:52
      mnie nie bedzie - znowu :( Moze ktos z was zechce postawic za mnie na jakiegos
      wierzchowca? Ja stawiam na Nasza Szkape.
      • tradycja1 Re: Swietnie, ale 31.03.03, 15:54
        A ja stawiam na Tolka Banana.
        • Gość: Niech Re: Swietnie, ale IP: 217.197.165.* 31.03.03, 15:56
          Ja na Lyska z pokladu Idy.
          • buggi Re: Swietnie, ale 31.03.03, 15:57
            a ja jeszcze postawie wam piwo na tych derbach. reflektujecie?
    • atob Niechu.. 03.04.03, 08:53
      a przewidziane jest spotkanie organizacyjne przed spotkaniem na sluzewcu ?:)
      • Gość: Niech Re: Niechu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 10:43
        Czemu nie?
        • atob Niechu... 03.04.03, 12:43
          Tym bardziej ze to bedzie pierwsze spotkanie pegetow:) ...
    • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 19:25
      Czy mozecie podac wiecej szczegolow przed 14 IV?
      Wyjezdzam na swieta poza Chicago nie wiem jak bedzie z netem tam.
      Wracam przed samym wylotem.
      • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 19:48
        Dobrze, przygotuje dokladne instrukcje. Ale jednej rzeczy nie podam - godziny.
        Chyba ze na Sluzewcu juz wiedza. Zadzwonie tam.
        • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 19:57
          Ok ja bede w Warszawie w sobote(26.IV)przed 11:00.
          • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 20:05
            Wyscigi - jak pisalem - to kwestia 14.00 lub 14.30.
            • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 20:21
              Tzn o tej godzinie proponujesz sie spotkac?
              • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 20:24
                Na pol godziny przed pierwsza gonitwa.
                • Gość: kanuk Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.03, 20:33
                  Bomba w gore. wszystko w rekach konia. Niecha , znaczy sie.
                • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 20:46
                  Patrzylam na stronie www,ale nie ma podanych godzin..
                  • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 22:30
                    Tradi droga. Wylec,wyladuj, potem zadzwon do Niecha i krzyknij w sluchawke:
                    I'm here, a on da ci dalsza instrukcje: co i jak. W czym problem?
                    • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 22:48
                      No Buggi ja jestem bardziej poukladana.Lubie wiedziec wczesniej.
                      Potem na spokojnie...:)
                      • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 06.04.03, 23:34
                        zaraz zaraz Tradi. Nie mysl, ze ja pakuje sie godzine przed odlotem. Nie susze
                        wlosów w taksówce wiozacej mnie na lotnisko i nie kupuje prezentów w duty free
                        shop, ale tez nie daje sie zwariowac. :):) :) Przylatuj szczesliwie i
                        szybciutko.
                        • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 00:07
                          Do nas!!!
                          • atob Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 00:24

> Do nas!!!

Hihihi do mnie :)
                            • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 00:54
                              chachacha za górami za lasami za dolinami, pobili sie dwaj Górale ciupagami.
                              hej Górale nie bijta sie... ( a dalej nie bedzie, bo znam niecenzuralna wersje
                              tej piosenki)
                              • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 05:12
                                Ale bym poszla na jakies goralskie wesele...
                                • Gość: kanuk Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.04.03, 08:54
                                  My Big Fat Highlander's Wedding ?
                                • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 10:24
                                  mhmmmm, ja tez. z czerwonymi koralami na piersiach i we wianku na glowie i
                                  kierpcach na nogach. Moze jakiego Janosika bym tam spotkala, takiego Marka na
                                  przyklad. Nie, nie Niecha. Perpeczko. 25 lat mlodszego, bo ten dzisiejszy to
                                  pozal sie Boze.
                                  • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:26
                                    Mam to tez. Tez pozal sie Boze.
                                    • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 15:35
                                      Klamiesz. Mówili mi, zes pikny. Jak Janosik.
                                      • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: 217.197.165.* 07.04.03, 15:53
                                        Lgali jak z nut. A batute trzymam ja.
                                        • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 16:06
                                          bylo ich cymbalistów wielu...
                                          • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 21:44
                                            Hej bystra woda.....
                                            • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 22:07
                                              A takze cicha. Brzegi rwie.
                                              • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:04
                                                to o Tradycjii? ;)

PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):)
                                                • Gość: Niech Re: II Spotkanie Edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:11
                                                  Czesc, Buggi. A jaka woda u ciebie? Wrze?
                                                  • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:19
                                                    z kranu, bez chloru. Chcesz herbaty?
                                                • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:22
                                                  buggi napisała:

> to o Tradycjii? ;)
                                                  >
                                                  > PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):)
                                                  :)))) No ja taka cicha nie jestem...i nie mam pazurkow:)
                                                  • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:25
                                                    tradycja1 napisała:

> buggi napisała:
                                                    >
                                                    > > to o Tradycjii? ;)
                                                    > >
                                                    > > PS Tradi, to nie bylo zlosliwe, to bylo przyjacielskie :):):)
                                                    > :)))) No ja taka cicha nie jestem...i nie mam pazurkow:)

no,o tym, to ja wiedzialam. Atob musi sie zatem cieplo ubrac. hihihi
                                                    a pazurki? pewnie nie masz, ale moze masz dwa male rózki na glówce? Przyznaj
                                                    sie slonko ;)
                                                  • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:44
                                                    Buggi nie jestem slonkiem...to moja aureola Cie oslepia.
                                                  • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:51
                                                    juz zakladam moje sunglasses. ale ale co to? aureoli nie widac, widac tylko
                                                    rózki. a czarci ogon tez masz? i widly?
                                                  • tradycja1 Re: II Spotkanie Edukacji 07.04.03, 23:55
                                                    Buggi nie patrz tam..to przyjaciel wesolego diabla.
                                                    Ja nad Toba jestem.
                                                  • buggi Re: II Spotkanie Edukacji 08.04.03, 00:03
                                                    gdzie???? Aaaaaaa! I know. You're No-Angel.

...must be talking to an angel
                                                    must be talking to an angel
                                                    must be talking to an angel.... Pamietasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka