Gość: Wojtek IP: *.ssmb.com 26.01.05, 09:47 Prosze o opinie na temat użytkowanego przez Was sprzetu AGD Gorenje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Gorenje 26.01.05, 18:44 przeszukaj forum, o gorenje juz wszystko tutaj napisano w skrocie: firma cieszy sie nadzwyczajnie dobra opinia, chociaz nie jest tego (dobrego zdania) tak do konca warta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:53 czy rolą opiekuna witryny jest wydawanie subiektywnych opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Gorenje 26.01.05, 22:23 nnie witryny, ale forum wypowiadam sie tutaj jako zwykly uzytkownik, mam do tego prawo, no i zwyczajna ochote ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gorenje IP: 195.94.206.* 27.01.05, 11:39 ja mam lodówkę tej firmy, odpukać sprawuje się dobrze, kłopotów nie ma, ładna wizualnie na zewnątrz i w środku, szczerze mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Gorenje IP: *.se.client2.attbi.com 31.01.05, 03:10 Mozecie podac ceny?Meble,sprzet.Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Gorenje 31.01.05, 09:17 Według mnie Gorenje produkuje dosyć solidne pralki, ale pozostały sprzęt jest niestety przereklamowany. Szczególnie zmywarki. Ceny części zamiennych są prawie takie same jak u Boscha, czy Elektroluksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryho Re: Gorenje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:06 ...bo zmywarki kupuje u BOSCHA. a tak poważnie , to chyba dużą siłą Gorenje są kuchnie wolnostojące i do zabudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Gorenje 31.01.05, 22:03 Gość portalu: ryho napisał(a): > a tak poważnie , to chyba dużą siłą Gorenje > są kuchnie wolnostojące i do zabudowy. jaka siłą? wytlumacz, prosze ze jakosciowo sa ok? moze cenowo? albo marketingowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAJA Re: Gorenje IP: *.k.mcnet.pl 03.02.05, 09:49 mam płytę elektr. (sensory) i piekarnik Gorenje (teleskopy), jestem zadowolana, nowoczesne i fajnie wyglądają, nie są chyba drogie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś