Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 02:37
Poszukuję mebli kuchennych z frontami w kolorze wenge dostępnych na terenie
Warszawy.Interesuje mnie oczywiście dobra jakość i w miare przystępna
cena.Bardzo proszę o polecenie jakichś firm/sklepów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudia Re: meble kuchenne IP: 83.238.0.* 03.02.05, 00:46
      Ja mam meble firmy Atlas.Nie kupuj!!!!Choć cena rozsądna jak na meble z
      fornirowymi frontami to serwis do d..y. Najpierw spóżnienie z montażem, potem
      okazało się , że prawie wszystkie fronty są porysowane ,aluminiowa listwa przy
      blacie uszkodzona, tyły szafek byle jakie. W maju mija rok od zgłoszenia a ja
      nadal czekam na 1 front choć wiele małych skaz im darowałam .Ze wszystkim
      wydzwaniać trzeba do Tomyśla po kilka razy bo jak się nie upomnisz to dla nich
      nie istniejesz.
      • Gość: maly Re: meble kuchenne IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 10:13
        no tak, ale facet szuka tylko koloru a nie forniru wenge, a w tej sytuacji moze
        nie tracic czasu i zmienic zachcianki
      • pomme Re: meble kuchenne 03.02.05, 12:58
        Tez mam Atlas'a w kolorze wenge własnie. Meble wyglądaja klasa ale ile nerwów
        nas to kosztowało to szkoda gadać. Dodam,że byliśmy już tak wściekli (
        wciskanie kitu i kilkutygodniowe opóźnienia) że sprawa poszła do pihu i dopiero
        jak powiadomiliśmy o tym firmę to sie nagle okazało że montaż odbedzie sie w
        trybie natycmistowym. ekipe dostalismy dobrą i jak juz jest po wszystkim to
        jestesmy zadowoleni ale 2 raz do nich nie pójdę
    • Gość: joanna Re: meble kuchenne IP: *.chello.pl 03.02.05, 11:19
      Jupiter Centrum - ul.Towarowa, TTW OPEX - Al.Jerozlimskie lub nowy ich punkt na
      Domaniewskiej.
      W tych miejscach pod jednym dachem jest dużo firm z meblami kuchennymi - może
      znajdziesz coś dla siebie?
      Powodzenia!
      • Gość: asia Re: meble kuchenne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 15:35
        Dzięki, ale czy jest szansa że w TTW znajdę coś tańszego niż w Jupiterze?W tym
        drugim już byłam i wyceny wydaly mi się dość wysokie tzn.RUST ok.20tys.,ATLAS
        13tys.,SEKPOL 11tys.,BIS 10,5tys. a to są zaledwie 4 metry z kawałkim do
        zabudowy.Co sądzicie o tych cenach,czy w TTW może być taniej, a może to ja nie
        znam się na cenach i te oferty są atrakcyjne jak na Warszawę?
        • Gość: marcos Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:28
          w TTW bedzie jeszcze drozej
    • Gość: lolek Re: meble kuchenne IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 02:00
      a widzialas to? przeciez to jakis buras, ktory nawet nie lezal w poblizu wenge,
      wiec o czym gadasz, do tego w porownaniu z innymi foliami idiotycznie drogie.
      dzieki za takie na ramie bron, wole dozbierac i kupic oryginal
      • Gość: Asia Re: meble kuchenne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 03:07
        Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi
    • Gość: Krzysiek Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:25
      przywiozą z Bielska?? za darmo??

serio??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka