Gość: Patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 00:41 Czy ktos z was wie cos na temat wanien Ravak i ich trwalosci, uzywalnosci. Czy sa trwale i zdaja egzamin na przestrzeni lat??? Jaka renoma cieszy sie ta firma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: Wanny Ravak 25.02.05, 08:21 witam:) nie mam wanny tej firmy ale brodzik ktory zamontowalam w lazience sprawdza sie swietnie - moge zdecydowanie polecic! poza tym ma fajny ksztalt ktory bardzo ulatwia czyszczenie (brak ostrych katow, tylko lagodne spadki) ale to to juz nie kwestia firmy a modelu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Wanny Ravak IP: *.state.gov 25.02.05, 11:03 Mam wannę RAVAK VANDA (160 X 70) od ponad roku i jestem baaaaardzo zadowolony. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
512512a Re: Wanny Ravak 26.02.05, 09:38 gdzie kupiles te wanne. potrzebuje o identycznych rozmiarach i jaka byla jej cena? pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz35 Re: Wanny Ravak 26.02.05, 11:19 na ul Tuwima firma CETUS II PYTAJ O KATALOGI NAPEWNO TAM ZNAJDZIESZ ODPOWIEDNIĄ WANNĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Wanny Ravak IP: *.state.gov 01.03.05, 16:15 Na Bartyckiej w Wawie. Mam ten pawilon przed oczyma, ale zabij mnie nie powiem, jaki jest numer tego pawilonu, bo niestety nie pamietam. Wiem tylko, ze byl to samotnie stojacy pawilon obok parkingu bardziej od strony polnocnej tego kompleksu. Cena 1000 PLN. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wanny Ravak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 14:10 Mi też bardzo się podoba ta wanna i jestem bardzo ciekawa jaką cenę można wynegocjować i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Wanny Ravak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:01 Wanna faktycznie extra. Rownie fajnie obserwuje sie wskazania wodomierza przy czestym korzystaniu:) W moim odczuciu, na upartego weszly by nawet 3 osoby...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemontea Re: Wanny Ravak 23.03.05, 17:31 nam się udało dostać bardzo fajną cenę tylko niepotrzebnie kupilismy panel. Sprawdzę w fakturach ale w totalu wyszło koło 2400 za komplet, a bez panela byłoby jakieś 1800 - 1750 zł nei pamietam dokładnie. Napisz na priva skąd jestes to moze pomogę ;) Tak bardzo chcielismy ja miec, że ucierpi nieco ergonomia łazienki. Przejscie miedzy wanna a umywalką będzie miał 63 cm ;))) ale wanna bedzie ;)) Oczywiscie raczej korzystac bedziemy z prysznica, bo szybciej ale z wanny tez od czasu do czasu we dwoje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
celkra Re: Wanny Ravak 08.07.05, 10:32 Podbijam :) Też jestem zainteresowana jakością/trwałością tych wanien. Za wszelkie opinie z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Wanny Ravak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 22:25 ja mam i polecam, wysoka jakość produktu, nie rysuje się, długo trzyma ciepło, łatwa w utrzymaniu czystości Odpowiedz Link Zgłoś