rezurekcja 10.03.05, 14:04 NIe wiem co wybrac, ktora jest praktyczniejsza w uzytkowaniu. Czy nad sztorcową da rade cos powiesic? Mam mala kuchnie, musze dobrze wyorzystac powierzchnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikke Re: bateria scienna czy sztorcowa w kuchni? IP: *.acn.waw.pl 10.03.05, 15:16 scianna, latwiej utzrymac w czystosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Pan Re: bateria scienna czy sztorcowa w kuchni? IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 11.03.05, 17:25 stojąca jest zdecydowanie lepsza i w utzrymaniu czystości oraz odpadają nie dobrze docięte kafle na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: bateria scienna czy sztorcowa w kuchni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:49 tylko bateria stojąca,tak jak napisał Poitruś Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja bo zastanawiam sie 14.03.05, 15:52 nad wykorzystaniem miejsca pod bateria przy sciennej nad bateria przy stojacej. A remont tuz tuz... Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: bo zastanawiam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:59 przy baterii ściennej nie można np.zamontować relingu między szafkami i blatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YA Re: bo zastanawiam sie IP: *.aster.pl 14.03.05, 19:49 Lepsza jest bateria stojąca ponieważ otwór do zamontowania robisz w blacie gdzie ci lepiej pasuje a nie w ścianie którą musisz kuć i nie można póżniej czegoś już zmienić. Przy montażu w blacie wiercisz dwa otwory i możesz naprzemiennie zmieniać baterie z dozownikiem płynu/mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: bo zastanawiam sie 15.03.05, 11:39 Gość portalu: cytryna napisał(a): > przy baterii ściennej nie można np.zamontować relingu między szafkami i blatem. o! na to nie wpadlam, a ma zamiar takie cos powiesic. No i wycinanie plytek na scianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: bo zastanawiam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:05 Wysokość baterii stojącej musi być większa, niż średnica / wysokość największego garnka (naczynia) do mycia i sięgać strumieniem min. 1/3 średnicy/szerokości zlewu. Wyciągana rączka prysznicowa z baterii nie jest najszczęśliwszym rozwiązanie. Często brakuje trzeciej ręki. Widziałem mycie garnków pod baterią umywalkową zastosowaną w kuchni, przy zlewozmywaku. Nie mogłem się napatrzeć :))) Odpowiedz Link Zgłoś