Gość: wanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:36 Sprzęt chłodniczy jakiej firmy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: AEG, GORENJE czy WHIRLPOOL? IP: 194.242.62.* 25.04.05, 12:03 Od mniej więcej 1.5 roku mam lodówkę do zabudowy Gorenje i sprawdza się bez zarzutu. Sprzedawcy też mieli dobrą opinię o tym sprzęcie, a jest on tańszy od pozostałych wymienionych firm. Moim zdaniem lodówka to jest akurat taki sprzęt na którym nie ma sensu przepłacać, bo i tak nie ma specjalnie żadnych funkcji, więc u mnie decydował wygląd i cena. I się nie zawiodłem jak narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: AEG, GORENJE czy WHIRLPOOL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:35 Czy jest cicha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita Re: AEG, GORENJE czy WHIRLPOOL? IP: *.kinres.com.pl 29.04.05, 17:27 Popieram, ja ostatnio kupiłam cały sprzet Gorenje, za wypasiną (i gadzeciarską) linie Pininfarina zapłaciłam polowe tego co za starsze serie Siemensa i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: AEG, GORENJE czy WHIRLPOOL? 29.04.05, 18:56 Gość portalu: michał napisał(a): > Moim zdaniem lodówka to jest akurat taki sprzęt na którym nie ma sensu > przepłacać, bo i tak nie ma specjalnie żadnych funkcji, więc u mnie decydował > wygląd i cena. Jesteś w wielkim błedzie. Tak można kupować pralki automatyczne, ale nie lodówki, które są najbardziej skomplikowanymi w produkcji urzadzeniami godpodarstwa domowego. Takiej awaryjności lodówek jaka teraz jest, nie było nawet w czasach w których rzadziły Miński. Głośna praca, awarie, których naprawy są nieopłacalne są na porządku dziennym. Nad jakością jako tako panują tylko najlepsze firmy, czyli Liebherr, grupa Elektroluxa i grupa Boscha i nikt więcej. Lodówki Gorenje niczym się nie wyróżniają od całej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: AEG, GORENJE czy WHIRLPOOL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:33 "Takiej awaryjności lodówek jaka teraz jest, nie było nawet w czasach w których rzadziły Miński". Niezła bzdura... Odpowiedz Link Zgłoś