Gość: Qwerty IP: *.chello.pl 27.04.05, 09:47 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z w/w? Dzięki z góry Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olimpijka Re: f-ma Stolmar IP: 193.111.166.* 27.04.05, 12:07 ja mam doświadczenia: dd zafundowało nam u nich kuchnię (myslę, że jesteś w podobnej sytuacji, bo nikt przy zdrowych zmysłach tam z własnej woli nie pójdzie). Ceny z kosmosu, projektanci mało kompetentni, materiały przecietne. Zamówilismy jesionowy fornir, a na montaz przyjechano z fornirem sosnowym (sic!), zmieniali go przez 2 tyg., nie obyło się bez interwencji u właściciela firmy i zmuszenia go do podpisania oświadczenia że do tego i tego dnai zostanie nam zrobiona kuchnia, jaka zamówilismy. Najlepiej poszukac jakies taniej firmy, która robi dobre i niedrogie meble, a u nich wziąć sobie agd, bo maja na nie dośc standardowe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita Re: f-ma Stolmar IP: *.kinres.com.pl 29.04.05, 17:24 To była piewrwsza firma, ktora robiła mi wycene - 12,000 za fronty z mdf. BEZ sprzetu AGD (kuchnia 4.8 mkw) potem tego rekordu nikt nie pobił nawet Rustica była minimalnie tansza. W końcu zdecydowalismy sie na firme DREWMAR (mają studio w W-wie w centrum Jupiter na Towarowej) i za taką samą zabudowe i fronty drewniane zapłacilismy 8500 (tez bez sprzetu). I jestesmy bardzo zadowoleni. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: f-ma Stolmar IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 14:23 4,8 m2 to jakieś 3,33 mb standardowej zabudowy, wychodzi, ze również potwornie drogo, chyba, że to był lakier połysk perła polerowany. Wówczas jeszcze można wytrzymać, bo nawet z fornirowanymi frontmi nie powinna przeskoczyć 6500, a przy folii to mniej więcej połowa wymienionej przez ciebie ceny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yabi Re: f-ma Stolmar IP: *.crowley.pl 06.05.05, 15:47 Projektant nie uwzględnił pewnych wymiarów i teraz mamy dzurę między szafką a ścianą, od kilku tygodni nie możemy doprosić się żeby to poprawili, oczywiście nie muszę wspominać że już wcześniej zapłaciliśy za meble, więc teraz mają nas w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: f-ma Stolmar IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 23:04 bogatemu wszystko wolno, nawet miec dziure .... :D Odpowiedz Link Zgłoś