Dodaj do ulubionych

Taka łazienka - pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:23
Bardzo podoba mi sie taka lazienka:

dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57596,2360966.html?x=2

Tylko zamiast kabiny chcialabym miec narozna wanne, obudowana taka mozaika
jaka jest przy lustrze. Wiecie moze co to za kafelki, jakiej firmy?? Bardzo
mi sie podobaja. No i oczywiscie ile one moga kosztowac?? Myslicie, ze
kafelki i mozaika to ta sama seria . Nigdzie takich nie widzialam...Prosze o
pomoc...

Obserwuj wątek
    • pishor Re: Taka łazienka - pytanie 24.05.05, 00:18
      To może byc JASBA ale nie mam pewności. A jeśli tak to kosztują niemało.Sama
      mozaika to kilka stów za mkw.
      • Gość: lw73 Re: Taka łazienka - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:06
        ewentualnie tubądzin ale trudno dokładnie powiedzieć bo na fotografi jednak
        kolor jest inny
        • Gość: Anka Re: Taka łazienka - pytanie IP: *.ztpnet.pl 24.05.05, 11:16
          No piękna jest ta łazienka.Sama bym taką chciała.Tylko skąd takie płytki?????
          • babunowa Re: Taka łazienka - pytanie 26.05.05, 14:33
            te płytki 10x10 są zdecydowanie polskiej produkcji,a nawet jeśli nie,to bardzo
            podobne znajdziesz w ofercie firmy cerkolor.Co do mozaiki to z pewnością nie
            jest to wyrób polski,gdyż nasze firmy tym sie jeszcze nie zajmują.Koszta takiej
            mozaiki to od 400 zł w górę.Jednak w tej łazience widać,ze samej mozaiki jest
            bardzo mało.Prawdopodobnie użyto maxymalnie po 3 plastry z każdego koloru,co
            daje łaczny jej koszt w granicach tysiąca złotych.Od razu muszę Cię uprzedzić,że
            trudno będzie Tobie zamówić taką ilość,bo wiadomo,że jest to na zamówienie i na
            początku może być kręcenie nosem,że takiej ilości nie zamawiają.Jeśli sie
            uprzesz to nie odpuszczaj.Zdecydowanie oświadćz,że nie tutaj to gdzie
            indziej,wtedy bardzo często zmienia się tok myślenia i tor rożmowy
            sprzedawcy.Zdecydowanie nigdy nie kupuj kafelek w dużych marketach.Pozdrawiam:)
      • babunowa Re: Taka łazienka - pytanie 26.05.05, 14:40
        strony z mozaikami

www.graffity-mosaic.com/pl/index2.htmlwww.bisazza.it
        www.syriusz.pl/index.php?dta=alfabetycznie&id=92&gDzial=
        www.mosaicmarble.com/
        • Gość: * Re: Taka łazienka - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:31
          Bardzo, bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Polazilam troche po sklepach ,
          popytalam. I rzeczywiscie mozaika to koszt za duzy jak dla mnie ( pierwsze
          m2 :)) Po za tym boje sie ze moglo by byc za ciemno w lazience... . Chyba
          poszukam jasniejszych kafelkow. Dzieki jeszcze raz :)
          *

• Gość: asiulek Re: Taka łazienka - pytanie IP: 212.14.53.* 27.05.05, 11:23
            płytki są firmy cerkolor wiem bo sama takie kupiłam podaję link
            www.cerkolor.com.pl/rustico.html zapłaciłam 50 zł za m2 w castoramie tam
            były najtaniej obecnie mam juz wykafelkowaną nimi łazienkę z białą fugą i musze
            powiedzieć że wyglądają naprawdę super
            • Gość: asiulek Re: Taka łazienka - pytanie IP: 212.14.53.* 27.05.05, 11:25
              aa i wcale nie jest za ciemno tylko że my mamy maluśkie okienko w łazience i
              ściany w kolorze białym no i kafelki nie są położone pod sam sufit dodam że
              podłoga w kolorze piaskowym nie chcieliśmy żeby zrobiło nam sie takie małe
              akwarium jak w łazience na zdjęciu pozdrawiam i polecam płytki bo naprawdę
              świetnie wyglądają
              • lw73 Re: Taka łazienka - pytanie 27.05.05, 11:48
                Tak tyle tylko ze ty chodzi bardziej o mozajeczke 2x2
                • Gość: kulka Re: Taka łazienka - pytanie IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 16:23
                  Mozaiki na Bartyckiej w zależnosci od rodzaju od 170zł do.......co prawda nie
                  pytałam ile trzeba zamówić,żeby kupic bez grymaszenia.
            • asiaaasia Re: Taka łazienka - pytanie 01.06.05, 22:58
              Też myślę nad tymi płytkami Cerkolor, też nie chce dawać płytek pod sam sufit.
              Masz możliwość wklejenia zdjęć łazienki na forum Wnętrza-fotografie (
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35 ) lub przesłać mi na gazetowego
              maila? A któreś z tych dekorów masz?
              Ja się jeszcze zastanawiam nad tymi:
              www.cerkolor.com.pl/arlekinadad.html (ARLEKINADA - błękit, ARLEKINADA -
              niebieska oraz DUNAJ kompozycja).
              Pozdrawiam.

• asiaaasia Re: Taka łazienka - pytanie 01.06.05, 22:59
                Mój poprzedni post jest do Asiulka.
              • Gość: asiulek Re: Taka łazienka - pytanie IP: 212.14.53.* 02.06.05, 22:38
                zdjęcia mam ale akurat nie na tym komputerze więc jak tylko bedę mogła to
                podeślę, może w weekend się uda, łazienka jeszcze nie skończona więc wolałabym
                nie wklejać jej na forum :)
          • pishor Re: Taka łazienka - pytanie 31.05.05, 22:55
            Paradyż ma teraz fajne serie. Np Tristan/Izolda. Tanie i eleganckie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka