Gość: jela IP: 193.28.230.* 06.06.05, 11:59 mam "porysowaną" słuchawkę od prysznica - czy można to wypolerować jakimś preparatem a jeśli tak to jakim. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: "porysowana" armatura 06.06.05, 19:08 może to ci pomoże displex.pl/pol/main.htm albo jakakolwiek inna pasta polerska (spóbuj spytać np. u zegarmistrza) Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: "porysowana" armatura 06.06.05, 19:58 Przeanalizuj czy wogóle opłaca Ci się zakup pasty, praca itd., słuchawki do pryszniców są naprawdę w przystępnych cenach i za b niewielkie pieniądze możesz taką kupić. Skoro obecna jest bardzo porysowana znaczy to, że wielokrotnie upadała do wanny i z tego powodu ma wiele tzw. mikropęknięć (to przecież tworzywo) które powodują że nie nacieszysz się nią długo.Czasami lepiej wydać parę złotych i mieć spokój na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jela Re: "porysowana" armatura IP: *.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 22:09 ale ta słuchawka o którą pytam to jest bidetówka i kosztuje ponad stówkę, kupiłam ją z wystawy razem z całym kompletem kosztowała 40% mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: "porysowana" armatura IP: 83.175.158.* 07.06.05, 18:15 Coś Ty z nią robiła ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jela Re: "porysowana" armatura IP: 193.28.230.* 08.06.05, 07:51 Jeszcze nic nie robiłam - dopiero co kupiłam z wystawy i stąd te zarysowania Odpowiedz Link Zgłoś