Gość: Ewa IP: *.piwet.pulawy.pl 09.06.05, 07:20 170 cm,niezłe wnętrze, cena ok.1800 zł, - czy te lodówki są warte zainteresowania? A przy okazji, jak osłonić lodówkę stojącą blisko c.o z pozdrowieniami E. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant777 Re: LG - lodówki 09.06.05, 07:35 w mojej rodzinie są dwie lodówki LG mniej wiecej od roku, może dwóch lat. trudno cokolwiek po tym czasie napisać. nic złego się z nimi nie dzieje. tyle że te lodówki kosztowały ok. 2500zł. może dzięki temu że nic się z tymi lodówkami nie działo, kupiłem mikrofale LG, telewizor i magnetowid z dvd. Magnetowid po krótkich testach wymieniłem na Philipsa bo pracował za głośno. Może to jest subiektywna opinia ale wydaje mi się że LG jest mocniejsze w AGD niż w RTV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: LG - lodówki IP: *.um / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:45 W mojej rodzinie są 2 liodóki LG (z no frost) 4 i 3 lata. Wszystko jest ok. Jedzenie nigdy nie pleśniej co najwyżej uschnie, jeśli leży zupełnie na wierzchu ( bez woreczka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachowiec agd Re: LG - lodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:47 Kup lepiej Bosch, Electrolux, Liebherr Odpowiedz Link Zgłoś