Gość: masz IP: 213.17.140.* 22.06.05, 08:05 bardzo spodabaly mi sie kafelki firmy Cerkolor. Nigdy wczesniej o tej firmie nie slyszalam. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jowitak Re: kafelki firmy Cerkolor IP: *.udn.pl 22.06.05, 20:45 Wszędzie mam kafelki Cerkolor.Mam już je 6 lat i nic im nie dolega.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: kafelki firmy Cerkolor IP: 213.17.140.* 23.06.05, 10:10 dzieki za odpowiedz. ciesze sie bo mi sie naprawde podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: kafelki firmy Cerkolor 23.06.05, 10:29 Witam Są to kafelki bardzo dobrej jakości i pododają sie bardzo moim klientom tak więc jeśli sie zdecydujesz to będzie słuszne posunięcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcarin Re: kafelki firmy Cerkolor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:12 Mnie tez przypadlo kilka serii do gustu - w necie, ale "na zywo" widzialam tylko dekory "gospodarstwo" w LM w Arkadii. Gdzie w Wawie jest duzy wybor kafli tej firmy? Czy Cerkolor robi tylko plytki scienne, czy podlogowe tez? Podoba mi sie do kuchni wlasnie seria z dekorami "gospodarstwo" niebieska, ale nijak nie mozna do tego dobrac podlogi, bo kolor jest dosc specyficzny :( Podoba mi sie rowniez seria Fascynacje- Pinia oraz Kamienie - niebieskie z motywem Akacja (do malego WC?) i Jaspis. Gdzie to zobaczyc w Warszawie na "zywo"? Na stronie netowej Cerkoloru podaja tylko adres sklepu w Opocznie, zero sklepow firmowych, czy wspolpracujacych. W Googlu znalazlam strone firmy Ceramika Trio, ktora sprzedaje wszystkie polskie firmy, miedzy innymi Cerkolor. Maja sklepy miedzy innymi na Radzyminskiej i Jagiellonskiej - czy ktos byl? Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: kafelki firmy Cerkolor 23.06.05, 14:30 Ja prowadzę salon z glazurą i terakotą na ul Grochowskiej 333a co prawda nie mam live tych płytek ale wszystkie mam dostępne w magazynie posiada też płytki większości krajowych producentów Wszystkich chętnych zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś