Dodaj do ulubionych

kafelki firmy Cerkolor

IP: 213.17.140.* 22.06.05, 08:05
bardzo spodabaly mi sie kafelki firmy Cerkolor. Nigdy wczesniej o tej firmie
nie slyszalam. Czy ktos ma jakies doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: jowitak Re: kafelki firmy Cerkolor IP: *.udn.pl 22.06.05, 20:45
      Wszędzie mam kafelki Cerkolor.Mam już je 6 lat i nic im nie dolega.Naprawdę
      polecam.
    • Gość: masz Re: kafelki firmy Cerkolor IP: 213.17.140.* 23.06.05, 10:10
      dzieki za odpowiedz. ciesze sie bo mi sie naprawde podobaja.
      • lw73 Re: kafelki firmy Cerkolor 23.06.05, 10:29
        Witam
        Są to kafelki bardzo dobrej jakości i pododają sie bardzo moim klientom tak
        więc jeśli sie zdecydujesz to będzie słuszne posunięcie.
        Pozdrawiam
        • Gość: alcarin Re: kafelki firmy Cerkolor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:12
          Mnie tez przypadlo kilka serii do gustu - w necie, ale "na zywo" widzialam tylko dekory "gospodarstwo"
          w LM w Arkadii. Gdzie w Wawie jest duzy wybor kafli tej firmy? Czy Cerkolor robi tylko plytki scienne,
          czy podlogowe tez? Podoba mi sie do kuchni wlasnie seria z dekorami "gospodarstwo" niebieska, ale
          nijak nie mozna do tego dobrac podlogi, bo kolor jest dosc specyficzny :(
          Podoba mi sie rowniez seria Fascynacje- Pinia oraz Kamienie - niebieskie z motywem Akacja (do
          malego WC?) i Jaspis. Gdzie to zobaczyc w Warszawie na "zywo"? Na stronie netowej Cerkoloru podaja
          tylko adres sklepu w Opocznie, zero sklepow firmowych, czy wspolpracujacych. W Googlu znalazlam
          strone firmy Ceramika Trio, ktora sprzedaje wszystkie polskie firmy, miedzy innymi Cerkolor. Maja
          sklepy miedzy innymi na Radzyminskiej i Jagiellonskiej - czy ktos byl?
          • lw73 Re: kafelki firmy Cerkolor 23.06.05, 14:30
            Ja prowadzę salon z glazurą i terakotą na ul Grochowskiej 333a co prawda nie mam live tych płytek ale wszystkie mam dostępne w magazynie posiada też płytki większości krajowych producentów
            Wszystkich chętnych zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka