Dodaj do ulubionych

wanna z hydromasażem

IP: 193.110.99.* 06.07.05, 10:29
Kupiłam wannę z hydromasażem, którą można napełniać przez dysze. Jaką baterię
kupić, żeby można było podłączyć tę funkcję. Wanna nie będzie miała górnej
wylewki, tylko słuchawkę prysznica i właśnie to napełnianie przez dysze. Czy
można kupić jakiś zawór, przełącznik czy coś tego typu? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: wanna z hydromasażem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:48
      ??????????? co to???????????, proszę o szczegóły , jak to przez dyszę ??????,
      może przez ssak, (taki talerzyk z otworkami i sitkiem aby nie zniszczyć
      pompy) ,albo przez przelew? sprawdż przez co zasysać wanna będzie wodę bo to
      ważne napewno nie przez dyszę -zaręczam!
      pozdrawiam
      piotr
      • Gość: kim5 Re: wanna z hydromasażem IP: 193.110.99.* 06.07.05, 11:36
        Chodzi o wlewanie wody do wanny - w wannach Victory Spa jest taka funkcja.
        Producent ma nawet specjalne baterie - niestety bardzo drogie.
        pozdrawiam\
        Kim
        • Gość: piotr Re: wanna z hydromasażem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:12
          Witam! oczywiście masz rację , (człowiek uczy się przez całe życie- to do
          mnie), musisz kupić sobie poprostu baterię podtynkową z funkcją rozdziału
          strumienia wody zmieszanej na dwa punkty czyli jedną podłączasz do wanny ,
          drugą na zestaw natryskowy. baterie podtynkowe tego typu ma każy szanujący sie
          producent np hansgrohe, grohe lub jakąś włoszczyznę np nobili, przykładowa cena
          katalogowa hansgrohe i-box (czyli to co w ścianie) - to 309zł brutto plus
          zewnetrzy element (mieszacz) 375zł z lini talis S
          pozdrawiam
          piotr
          • Gość: kim5 Re: wanna z hydromasażem IP: 193.110.99.* 06.07.05, 12:26
            Czyli podtynk:-) OK - to trochę tańsze rozwiązanie. Czy są jakieś firmy, które
            mają godne polecenia baterie podtynkowe?
            • Gość: piotr Re: wanna z hydromasażem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:45
              hansgrohe www.hansgrohe.pl grohe, www.grohe.pl ,przykładowe ceny podałem w
              poprzednim poście
              pozdrawiam
              piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka