Gość: rav IP: *.crowley.pl 29.07.05, 07:08 Jaka pralke ladowana od gory mam wybrac? Whirlpoola AWT 7095/P z systemem 6- ty Zmysl czy solidnego Boscha WOP 2051 BY ktory jednak nie ma programu szybkiego. Prosze o pomoc w wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zodiak13 Re: Do zayzayer :) jaka pralka 29.07.05, 08:01 Witam. mam podobny problem. kupilam wlasnie pralke ladowana od gory Indesit WITL 85 i zastanawiam sie czy nie wymienić na Whirlpoola AWE 6315. obydwie mają już elektroniczne programatory i identyczne parametry. teraz nie wiem której marce bardziej zaufać. z tego co wiem Whirlpool specjalizuje sie wlasnie w pralkach i kuchenkach mikrofalowych. do Boscha sa podobno najdrozsze czesci zamienne. wiekszosc ludzi ktorym mowie ze zdecydowalam sie na Indesita mowi mi ze zle zrobilam, a ja juz sama nie wiem . . . Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Do zayzayer :) jaka pralka 29.07.05, 09:16 Oczywiście, że Boscha. Whirlpool w stosunku do Boscha jest co najmniej jedną klasę do tyłu. Nawet się nie zastanawiaj. A co do tego szybkiego programu to teraz wszystkie pralki taki mają, tylko zastanów sie po co Ci program, który całe pranie robi w 30"? Przecież samo porządne płukanie musi trwać min 30". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meee Re: Do zayzayer :) jaka pralka IP: *.cskmswia.pl 29.07.05, 10:10 Program szybki stosuje się raczej to ubrań, które nie są mocno zabrudzone - raczej do przepoconych - tak to nazwę. Takie już dłuższe programy to raczej do spodni, pościeli, ręczników itp. używa się. Przynajmniej ja tak myslę - może się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav Re: Do zayzayer :) jaka pralka IP: *.crowley.pl 29.07.05, 10:37 Najdziwniejsze jest to ze stronach sklepow intrnetowych pisza ze pralka Boscha ma program krotki,a w instrukcji obslugi tej pralki o tym programie nic nie jest napiszane. Takze na stronie producenta w opisie tej pralki program ten nie jest wymieniony. Odpowiedz Link Zgłoś