Dodaj do ulubionych

Do zayzayer :) jaka pralka

IP: *.crowley.pl 29.07.05, 07:08
Jaka pralke ladowana od gory mam wybrac? Whirlpoola AWT 7095/P z systemem 6-
ty Zmysl czy solidnego Boscha WOP 2051 BY ktory jednak nie ma programu
szybkiego. Prosze o pomoc w wyborze.
Obserwuj wątek
    • zodiak13 Re: Do zayzayer :) jaka pralka 29.07.05, 08:01
      Witam. mam podobny problem. kupilam wlasnie pralke ladowana od gory Indesit
      WITL 85 i zastanawiam sie czy nie wymienić na Whirlpoola AWE 6315. obydwie mają
      już elektroniczne programatory i identyczne parametry. teraz nie wiem której
      marce bardziej zaufać. z tego co wiem Whirlpool specjalizuje sie wlasnie w
      pralkach i kuchenkach mikrofalowych. do Boscha sa podobno najdrozsze czesci
      zamienne. wiekszosc ludzi ktorym mowie ze zdecydowalam sie na Indesita mowi mi
      ze zle zrobilam, a ja juz sama nie wiem . . .
    • zayzayer Re: Do zayzayer :) jaka pralka 29.07.05, 09:16
      Oczywiście, że Boscha. Whirlpool w stosunku do Boscha jest co najmniej jedną
      klasę do tyłu. Nawet się nie zastanawiaj. A co do tego szybkiego programu to
      teraz wszystkie pralki taki mają, tylko zastanów sie po co Ci program, który
      całe pranie robi w 30"? Przecież samo porządne płukanie musi trwać min 30".
      • Gość: Meee Re: Do zayzayer :) jaka pralka IP: *.cskmswia.pl 29.07.05, 10:10
        Program szybki stosuje się raczej to ubrań, które nie są mocno zabrudzone -
        raczej do przepoconych - tak to nazwę.

Takie już dłuższe programy to raczej do spodni, pościeli, ręczników itp. używa
        się. Przynajmniej ja tak myslę - może się mylę
    • Gość: rav Re: Do zayzayer :) jaka pralka IP: *.crowley.pl 29.07.05, 10:37
      Najdziwniejsze jest to ze stronach sklepow intrnetowych pisza ze pralka Boscha
      ma program krotki,a w instrukcji obslugi tej pralki o tym programie nic nie
      jest napiszane.
      Takze na stronie producenta w opisie tej pralki program ten nie jest wymieniony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka