Dodaj do ulubionych

BALTIC WOOD - 2 klasa podłogi - brac ?

IP: *.chello.pl 08.08.05, 17:56
witam! mam problem, trzeba czekać 1,5 miesiaca na BALTIC WOOD JESION OPALANY 1 KLASY za 144zl/netto. mam do kupienia za 90 zl netto to samo ALE DRUGIEJ KLASY.

czy skazy,przebarwienia będą znaczne ?
Obserwuj wątek
    • xkropka Re: BALTIC WOOD - 2 klasa podłogi - brac ? 09.08.05, 15:08
      Najpierw obejrzeć na próbce. Ja np. zdecydowałam się na parkiet w 3 gat. (dąb)
      właśnie ze względu na niejednolitą kolorystykę, nierówne ułozenie słojów itp.
      • Gość: miko Re: BALTIC WOOD - 2 klasa podłogi - brac ? IP: 193.227.131.* 11.08.05, 14:35
        Ale parkiet sie cyklinuje i szpachluje, a jak deska będzie nierówna to co
        zrobisz?
    • Gość: Dziecko Re: BALTIC WOOD - 2 klasa podłogi - brac ? IP: 195.117.71.* 11.08.05, 15:58
      Sprawdź też ile dają gwarancji - bo z reguły dają na dużo krótszy okres.
    • luna72 Re: BALTIC WOOD - 2 klasa podłogi - brac ? 13.08.05, 20:37
      Dzisiaj położyłam Jesion Wolin Classic, 2 klasę firmy Baltic Wood. Nie wiem jak
      wygląda wersja opalana ale mój jesion ma te cechę, że cały bardzo różnorodny,
      klepki są jasne i ciemne, chyba właśnie to jest cechą jesiona. Sądzę że skaz i
      przebarwień nie masz co się obawiać. Natomiast to co jest charakterystyczne dla
      2 klasy to lekkie niedociągnięcia lakieru, ale ponoć nie jest to widoczne. To
      mi wiadomo na temat 2 klasy tej podłogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka