Dodaj do ulubionych

zmywarka amica

IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.10.05, 17:10
Witam. Mam zamiar kupic zmywarke i właściwie jestem juz zdecydowana na Amice
ZZA 4625 I . Czy może ktos z forumowiczów posiada ten model i mógłby coś
napisać na temat tego jak ona sie sprawuje i w ogóle o sprzecie tej firmy.
Może lepiej dopłacić i kupic jeszcze coś innego? Pozdrawiam ciepło - forumowy
zagladacz :)
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: zmywarka amica 02.10.05, 20:14
      Amica nie robi zmywarek. Kupuje je we włoskiej firmie Smeg. Zmywarki Smega, to
      nic ciekawego - jakość ledwo przeciętna, i na dodatek drogie części (brak
      zamienników), a na niektóre trzeba bardzo długo czekać. Olej te zmywarki.
    • Gość: andy Re: zmywarka amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:24
      mam zmywarkę gorenje / też mi mówili że ze smega/ 5 lat- ok super.
    • Gość: ala Re: zmywarka amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:11
      Ja też przymierzam się do kupna tej zmywarki, albo ZZA 4628I i jestem ciekawa
      opinii. A może Whirlpool?
      • Gość: zaglądacz Re: zmywarka amica IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.05, 16:43
        No to może takie małe głosowanie nam pomoże. Gdybście mieli do wyboru zmywarke z
        Amiki i z Whirlpoola - na którą byście się zdecydowali (zblizone parametry i
        ceny. Bo wreszcie musze się na coś zdecydować i mam teraz dylemat :(.
        • Gość: aaga Re: zmywarka amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:24
          Stawiam na Whirpoola. Mam z tej firmy, w sumie nie narzekam.
        • Gość: ala Re: zmywarka amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:51
          Podzwoniłam do kilku punktów napraw agd i w każdym bardzo narzekali na Amicę,
          że kiepskie części i drogie, potem w kolejności kiepskich był niestety
          Whirlpool. Więc wróciłam do punktu wyjścia i wreszcie zdecydowałam się na
          Boscha. Jest teraz promocja w MM za 1599 zł. Czytając rózne wypowiedzi na forum
          doszłam do wniosku że z tych wszystkich bajerów i tak się nie korzysta.
          • Gość: gospodarz Re: zmywarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:10
            A jaki model konkretnie jest w tej promocji?
            • Gość: ala Re: zmywarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:16
              SGI 43E15EU, 3 klasy A, 14 l/cykl, 4 programy.Tego modelu nie ma na stronie
              Boscha bo jak tłumaczyła mi pani w MM jest to zmywarka specjalnie zamówiona u
              Boscha przez MM i nie ma go w internecie. Ja znalazłam go jedynie na 1 stronie.
              Patrząc na parametry i cenę wydaje mi się że jest to ciekawa oferta.
              • cc_2004 Re: zmywarka 06.10.05, 20:49
                to uważaj, bo jak czegoś nie ma oficjalnie w ofercie, to potem zostaniesz z
                zepsutą unikalną zmywarką, do której nie ma drobnego elementu wartości 50 zł.
                Kupiłem kiedyś pralkę Polar żeby było łatwo i tanio z częściami, ale okazała
                się pralką Brandt montowaną w Polarze z gotowych elementów przysyłanych z
                zagranicy. Jak pękł pasek, to 2 dni czekałem na sprowadzenie, bo serwis Polar
                nie miał takich.

Poza tym, Bosch to dobry wybór.
                Możesz jeszcze spróbować Aristona z tą specjalną gwarancją.
                • Gość: ala Re: zmywarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:26
                  Właśnie dzwoniłam do Boscha i tam powiedzieli mi że jest to jak najbardziej ich
                  produkt tylko robiony specjalnie na zamówienie konkretnych sieci handlowych i
                  że taka akcja trwa kilka tygodni więc oni nie umieszczają tego na swoich
                  stronach. Ja po długich poszukiwaniach zmywarek jadę dzisiaj wreszcie do MM po
                  moją zmywarkę, którą mam zamówioną, gdyż szybko się rozchodzą. Pozdrowienia.
    • Gość: arek Re: zmywarka amica IP: *.futuro.pl 14.10.05, 16:26
      Mam taka zmywarke od ponad roku.
      Pracuje, zmywa ladnie , nie mialem problemow.

Pozdr.

Arek
      www.czekoladaklub.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka