Dodaj do ulubionych

pralka Candy

19.10.05, 14:38
Witam!
Mała mała prośbe do użytkowników produktów firmy CANDY - czy sobie chwalicie
ich sprzęt?? Bo zastanawiam sie nad kupnem ich pralki ładowanej od góry, ale
znajomi doradzają mi zawziecie Boscha lub Siemensa i za bardzo nie wiem co
robić.... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: elpida76 Re: pralka Candy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:26
      Mi tez doradzano Boscha i Siemensa a ja wybrałam Candy:) Jak narazie jestem
      zadowolona i nie mam na co psioczyć:)
      (Canyd wybrałam z powodu nizszych cen i łatwiejszego dostepu do części)
    • n.michal Re: pralka Candy 20.10.05, 00:23
      kup to co ci sie bedzie podobalo i to co bedzie dobre dla twojej kieszeni i nie
      patrz na to ze wszyscy mowia zeby kupic boscha albo inna niemiecka marke bo ja
      mam wrazenie ze to jakis polski kompleks co do niemieckich produktow ze jak
      niemieckie to najlepsze i niezawodne nie psujace sie a to nie prawda psuja sie
      jak wszystkie inne czyli dosc zadko ;-))
      jak np cala kuchnie bede mial we wloskim aristonie a w lazience pralke wlasnie
      candy bo tylko ta firma ma taki model ktory gabarytami odpowiada projektowi w
      mojej lazience i jakos sie zbytnio nie martwie opiniami innych
      pozdrawiam
      • tristessa Re: pralka Candy 20.10.05, 09:07
        Stokrotne dzięki za poradę, teraz jestem pewniejsza, że zakupu nie pożałuję :)
        • Gość: karola Re: pralka Candy IP: *.Grzegod / 62.121.129.* 21.10.05, 00:02
          ja co prawda nie mam tego modelu, tylko stary sprzed 8-9 lat -ale jak do teraz
          (odpukac!!!) niezawodny. chodzi mi o candy oczywiscie.
          • Gość: o.krysia Re: pralka Candy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:31
            • Gość: o.krysia Re: pralka Candy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:34
              Mam pralkę Candy z góry ładowaną od roku, jestem zadowolona, była tańsza od
              Boscha, a funkcje ma takie same, polecam
              • Gość: antek Re: pralka Candy IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 15:05
                pralka Candy Holiday-po pieciu latach wymiana lozyska w bebnie(dosyc kosztowna
                impreza),po ok dwoch miesiacach od zakonczenia gwarancji na te usluge znow to
                samo.Teraz stoi sobie na dzialeczce,ale jak sie wlaczy wirowanie to efekty
                takie same jak w tartaku- mozna jednak napisac ze nadal pierze,a minelo juz ok
                5 lat od tego czasu
    • Gość: masz Re: pralka Candy IP: *.necik.pl / *.necik.pl 22.10.05, 23:25
      mam pralke candy zaczela rdzewiec w drugim roku, lozyska do wymiany byly po 5-
      ciu latach od poczatku zle dopierala i byly problemy z dozownikiem proszku byl
      to 6 lat temu dosyc drogo model. znajomi podobna po 5 latach musieli wyrzucic
      bo koszt naprawy dochodzil do 1tys. zl. z dostepem do czesci tez nie najlepiej
      przy wymianie lozysk czekalam 14 dni. to niestety jest produkt wloski czyli
      kiepski
    • nikunia4 Re: pralka Candy 24.10.05, 14:53
      Ja mam Candy i nie popełnię tego błędu wiecej! Kupiłam, bo była... mała a
      takiej potrzebowałam. Za to była droga. A teraz przecieka, rdzewieje, wysadza
      bezpieczniki a automat do otwierania popsuł sie po niespełna dwóch latach.
      NIE KUPUJ!
    • Gość: Andrzej Re: pralka Candy IP: 80.51.254.* 03.11.05, 20:50
      Pralki BOSH to w środku Polar .Większość części pochodzi właśnie z firmy
      Polar.Tylko na obudowie jest napisane BOSH
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka