Dodaj do ulubionych

pralki- pyt amatora :-/

20.10.05, 13:03
Witam Państwa,
jaką pralkę wybrać (firma), żeby była dość mała (jedna osoba), dość cicha i
niedroga??
Z góry dziękuję za wszelką pomoc bo zielonego pojęcia nie mam a jak w sklepie
pytam to ciekawe bo zawsze najdroższe wskazują
Obserwuj wątek
    • basbusaa Re: pralki- pyt amatora :-/ 20.10.05, 14:40
      Dobre są Boscha i Simensa (to właściwie to samo tylko inaczej się nazywa)tylko
      te robione w Niemczech czyli wąskie, na jedną osobę spokojnie wystarczy. Ja też
      przymierzam się do kupienia pralki i mój wybór padł na Boscha z 800 obrotów.
      Kosztowała ok.1500 zł w Euro AGD,ale po ostatnich walkach o klienta przed
      otwarciem Electro World mogła ulec znacznj obniżce. ;-) Dzisiaj idę sprawdzić.
      • sher-man dzięki 20.10.05, 16:01
        Właśnie też chce dziś się przejśc i sprawdzić co dobrego wrzucili zeby
        konkurencji uciec..
        • basbusaa Re: dzięki 21.10.05, 10:14
          Jeśli nie musisz kupować na gwałt to warto poczekać na okres przedświąteczny.
          Mój brat pracuje w marketingu jednego ze sklepów i mówi, że będą duże obniżki,
          a jak u nich to pewnie wszędzie. Ja poczekam. :-)
      • sher-man musze cos nie na temat b. 20.10.05, 16:20
        Spojrzałam na twoją sygnaturkę..
        Pomagam w schroniskach czasem a ten pomysł z wirtualną adopcja jest genialny.

dzieki :)
        • basbusaa Re: musze cos nie na temat b. 21.10.05, 10:12
          Pomysł dobry, bo nie wymaga wiele a pomaga. Ja mam wprawdzie psa w domu, ale
          zawsze można pomóc jakiemuś pieskowi który nie ma swojego domu. Chciałam nawet
          mieć jeszcze jednego psa, ale ten jest tak strasznie zazdrosny, że trochę się
          boję, że mógłby coś zrobić temu drugiemu psu, bo już kilka razy pokazał swoje
          możliwości. Dzięki adopcji "mam" drugiego psa a nie martwię się o to co na to
          mój bernardyn. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka