Dodaj do ulubionych

Pralkowirowka??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:16
Musze nabyc jakis sprzet pioracy;) do nowego mieszkania, ale nie chce/moge
przeznaczyc na to zbyt duzej kwoty. W czasie intensywnych poszukiwan w
internecie natknelam sie na pralkowirowki - czy ktos mogłby mi powiedziec czym
roznia sie one od zwyklych pralek automatycznych i czy warto takowy sprzet
nabyc (moja wiedza o AGD jest, niestety, szczatkowa). Jesli tak to czy sa
jakies godne polecenia, np. Daewoo itp.? Ceny wydaja sie byc konkurencyjne...:)
Z gory dziekuje za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: Pralkowirowka?? IP: *.caf.bawag.com 21.10.05, 14:35
      Chyba chodzilo ci o pralko-suszarke? Bo chyba kazda pralka ma program
      wirowania. Ja nie mialem pralko-suszarki, ale korzystanie z osobnej suszarki
      jest wygodne, zwlaszcza przy niewielkim mieszkaniu i braku mozliwosci suszenia
      prania. Problem jest jeden - rzeczy sie gniota, ale mozna z tym wytrzymac.
      Kosztuje taki kombajn 1500-2000, wiec niewiele wiecej niz zwykla pralka. trzeba
      tez uwazac na ilosc prania ktore mozna tam suszyc, bo to jest od 2,5 do 4 kg.
      Tez chce takowa kupic wiec czekam na inne opinie - czy taki kombajn dobrze
      dziala?
      • Gość: czukcza Re: Pralkowirowka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:59
        Chodzilo mi jednak o PRALKOWIROWKE... Wlasnie nie bardzo rozumiem czym ona sie
        rozni od pralki, bo przeciez tam tez mozna pranie wirowac...
        Pralko-suszarki znam bo mialam w domu rodzinnym :)- jest to urzadzenie, moim
        zdaniem, bardzo wygodne. Rzeczy troche sie gniota, ale jesli tylko sie je
        wstepnie podsuszy a nastepnie wywiesi (a nie suszy "na wior";)to nie sa bardziej
        pogniecione niz po zwyklym praniu, a za to schna b.szybko. Trzeba tylko uwazac
        jakie ciuchy sie suszy w ten sposob, bo bywa ze wklada sie jakies ulubiony
        ciuch, a po suszeniu juz tylko dla Barbi sie on nadaje...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka