Dodaj do ulubionych

wymiary pralki????pomocy!!!

15.12.05, 11:43
w mikroskopijnej łazience chciałam zmieścić na jednej ścianie pralkę
standardową i kabinę. Fachowcy obiecywali ze spokojnie się zmieści a teraz
okazuje się ze nie bardzo...w najgorszym przypadku mogę ta pralkę którą mam
(o standardowych wymiarach) zostawić komuś i kupić nową. Nie mam przekonania
do pralek ładowanych od góry a chyba na taką będę skazana. Moze jednak są
pralki ładowane z przodu o szerokosci mniejszej niż 60 cm? Sentyment mam do
Boscha.... pomóżcie
Obserwuj wątek
    • zuzana5 Re: wymiary pralki????pomocy!!! 15.12.05, 12:06
      hej mam podobny problem, widziałam w sklepach tylko jedną mniejszą pralkę candy?
      ale to była na prawdę mała...powodzenia
    • Gość: majka Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: 83.11.144.* 15.12.05, 12:58
      Jest ELECTROLUX EWC 1350 na 49,5, ładowana od przodu..
    • Gość: bosch Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: 195.116.5.* 15.12.05, 14:02
      Moze jednak są
      > pralki ładowane z przodu o szerokosci mniejszej niż 60 cm? Sentyment mam do
      > Boscha.... pomóżcie

www.megamedia.pl/agd-wolnostojace-pralki-ladowane-od-frontu/bosch-wfc-1667pl.php
      www.megamedia.pl/agd-wolnostojace-pralki-ladowane-od-frontu/bosch-wfc-2067pl.php
      www.megamedia.pl/agd-wolnostojace-pralki-ladowane-od-frontu/bosch-wfcx-2061pl.php
      • Gość: Prx1 Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:18
        Przykro mi, mam ten sam problem, bo brakuje mi 2 cm. szukałem wszedzie i z
        wyjątkiem prawie-dzieciecych (a te mnie nie interesują) standardem jest 60 cm.
        są jeszcze 59,5 cm ale jakies kiepskie. i tez chyba zdecyduje sie na ładowaną z
        góry. powodzenia w poszukiwaniach. pozdrawiam. przemek
      • dziewczyna-z-ferajny Re: wymiary pralki????pomocy!!! 15.12.05, 15:23
        niestety linki które podałeś to pralki o standardowej szerokości, głębokośc
        mają mniejszą bo na 40. Mnie chodziło o szerokosć :( widzę ze jednak musi być
        ładowana od góry..
        Mnie też zabraknie dosłownie 2 cm....
    • Gość: Ala Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:09
      www.ceneo.pl/ProductInfo.aspx?
      productID=8002&tab=specification&longDesc=true"
    • Gość: Ala Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:10
      jeszcze raz spróbuje
      www.ceneo.pl/ wpisz Electrolux EWC 1350
    • Gość: lula Re: wymiary pralki????pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:17
      amica www.topmarket.com.pl/pralki/AMICA_PC_55_10_A_423.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka