Dodaj do ulubionych

Kuchnie z Castorama

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:06
Witam,
Mam pytanie czy ktos pokusil sie o zakup kuchni w Castoramie? Jakie sa opinie
odnosnie jakosci i uzytkowania.
Poszukuje mebli kuchennych z drewnianymi frontami, do tej pory wszystkie
kosztorysy mojego projektu wyceniono w Warszawie poczawszy od 17 tys. do 7
tys. w zaleznosci od salonu meblowego. Drewniane fronty w Castoramie nie
wygladaja zle, tylko brak jakichkolwiek opinii co do serwisu sklepu itd.
Bede wdzieczna za ewentualne wskazowki.
Pozdrawiam
Gina
Obserwuj wątek
    • Gość: magjug Re: Kuchnie z Castorama IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.06, 10:23
      witam, kupowałam meble do kuchni w Castoramie, bo jak mi wyliczyli w biurze
      projektowym cenę, to zemdlałam prawie..... tyle, że ja nie mam drewnanych
      frontów, ale płytę MDF. Nie ukrywam, że jestem zadowolona, jedyne co mnie
      męczyło, to oczekiwanie na paczki. no i niestety nie mogę zamówić
      wszelkich "udziwnień", a potrzebuję jedną szafkę zrobiona na wymiar, to jedno
      będe musiała niestety zamówic już inaczej.
      • jaroosi Re: Kuchnie z Castorama 22.11.14, 09:42
        Jestem zdecydowana na zakup mebli Castoramy z kolekcji Cocke & Lewis. Ciekawa jestem jak się uzytkuje - magjug jak u Ciebie. Zadowolona jesteś badal? Nic sie nie dzieje? Jak długo czekałaś na paczki? Nie było problemu ze skręceniem ? Przepraszam za ilośc pytań :-)
    • midnight12pm Re: Kuchnie z Castorama 04.02.16, 11:30
      c
    • midnight12pm Re: Kuchnie z Castorama 04.02.16, 11:41
      Kuchnie z Castoramy mają ciekawe wzory, to prawda, ze skladaniem tez nie ma wiekszych problemow. Ale jesli chodzi o projekt, wizualizacje to przegięcie! Nie dosc, ze nie mozesz sobie go wydrukowac ani 1 dzien przed zaplatą (co byloby zrozumiale, gdyby robil to jakis profesjonalista), a tu... jakas paniusia ktora sto razy poprawia, szuka odpowiednich szafek, robi dobrą (choć raczej glupią) mine do zlej gry, nie ma takich frontow w programie, nie ma takich zlewozmywakow, kolory np. sprzętow agd sie nie zgadzają, jednym slowem masakra. To, co w koncu dostajesz, a co hucznie zwie się PROJEKTEM, jest żenadą, w ogole nie przy pominającą rzeczywistosci. Takze, nie dajcie sie zlapac na - kup u nas ! projekt gratis! hehhhhhhe hehehh . pozdrawiamy panią Anne W. z Castoramy w Magnolii we Wroclawiu :/ p.s. zrób sobie jakis kurs, bo to co Ty potrafisz - a dekorator wnętrz , to się ma jedno do drugiego jak ... Becia Brocha i Penelope Cruz !!!! ale ogolenie kuchnie mają calkiem fajne, gdyby nie to, ze jak juz zaplacisz to mają cie gdzies, a ich kierowcy wozą meble jak worki kartofli, niszcząc rysując i obijając po drodze. Więc uwaznie oglądajcie co przywiezli zanim podpiszecie!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka