Dodaj do ulubionych

serwisy Boscha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:46
Bardzo proszę o pomoc.Stanęłam przed problemem wyboru pralki. Rozważałam różne
opcje, w końcu dojrzałam do "Boscha".Podobno dobre, ale... co, jeśli się
zepsuje? Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie w W-wie lub okolicach (kierunek
Sochaczew) są punkty serwisowe Boscha?
Obserwuj wątek
    • Gość: Loku Re: serwisy Boscha IP: 82.160.225.* 30.03.06, 07:49
      www.bosch-agd.pl/pl/start/index.asp w zakładce serwis wybierasz miasto i
      możesz zobaczyć.
    • Gość: kwiecienka9 Re: serwisy Boscha - ZGROZA !!!!! IP: 57.67.177.* 30.03.06, 17:10
      Módl się raczej, żeby wiedza na temat lokalizacji serwisów Boscha nie była Ci
      potrzebna, bo właśnie jestem w trakcie użerania się z warszawskim oddziałem tej
      szacownej instytucji i powiem tylko tyle, że miałam bardzo fajną i cichą
      pralkę, dopóki nie zespuła się pompa wodna i pralka nie trafiła w ręce tych
      partaczy - ŻENADA nie serwis !!! Cudem jest się dodzwonić - tzn. zawsze
      nagrywasz sie na sekretarkę, a oni oddzwaniają jak chcą, terminy z kosmosu
      np. na przyjazd w godz. 15-17 czekałam ostatnio 3 tyg, a fachowcy - co jeden to
      zdolniejszy.
      • Gość: salambo Re: serwisy Boscha - ZGROZA !!!!! IP: 212.160.172.* 30.03.06, 17:18
        W zeszłym tygodniu miałam kontakt z warszawskim serwisem bosch'a, też w sprawie
        pralki. Z powyższych zarzutów mogę potwierdzić jedynie trochę nieżyciowe
        godziny pracy, bo od 9 do 17. Po nagraniu zgłoszenia na ich sekretarkę telefon
        miałam w przeciągu 15 minut, a naprawę fachowiec wykonał wręcz na miejscu.
        Potrafią więc jak widać, może zależy od tego na kogo trafisz.
        Pozdrowienia
        • Gość: kwiecienka9 Re: serwisy Boscha - ZGROZA !!!!! IP: 57.67.177.* 30.03.06, 17:26
          Miałeś farta ! Do mnie za pierwszym razem też oddzwonili pierwszego dnia.
          Zobaczysz jak Cię potraktują, gdy coś będzie nie tak - totalna zlewka. Zresztą
          to nie tylko moje wrażenie. Mój sąsiad w sprawie uszczelki do zmywarki
          interweniował uwaga ... dziesięciokrotnie, przestali do niego oddzwaniać po
          trzecim telefonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka