Gość: aga IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:21 jakie sa plusy i minusy. czy sa wygodne w uzyciu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 09.04.06, 21:23 plusy-wymiary minusy-wymiary to tak w skrocie-napisz moze na jakich wiadomosciach ci zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lodowki side by side IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:16 wymiar- mam przygotowane miejsce. Chodzi mi o srodek- lodowka jest gleboka, ale polki nie sa za szerokie. Mam obawy czy zmiesci sie wiekszy garnek. Jak wyglada uzytkowanie od tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 09:26 wbrew pozorom te polki sa szersze(45 cm) niz glebsze (42) wrazenie sporej glebokosci jest spowodowane tym ze polki sa co prawda glebokie,ale zaczynaja sie ,jesli mozna tak napisac,troche dalej niz w standardowej lodowce.Jest to wymuszone tym,ze na drzwiach polki na napoje sa dosyc pekate(nie wiem oczywiscie czy wszystkie modele tak maja ) oczywiscie te dwa ,czy trzy cm wystajacy garnek poza obrzeze polki nie przeszkadza w zamknieciu drzwi. Jesli wiec nie masz garnka o srednicy wiekszej niz 45cm cm to mozesz smialo kupic taka lodowke-z tym,ze zaleznie od firmy te wymiary moga sie wahac pare cm w jedna lub druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lodowki side by side IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:53 i jeszcze takie mam wrazenie, ze jest mniej miejsca niz w tradycyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 21:14 raczej tylko wrazenie wez pod uwage ze sa one dosyc wysokie i zarowno lodowka jak i zamrazarka sa od dolu do gory-inny podzial przestrzeni zreszta sama sprawdz w tym sklepie www.chi.pl/x_C_Dz__P_40410800__PND_40410798.html side by side ma pojemnosc o ok 80% do 100% wieksza,a przy tym jest raczej (subiektywne,bo osobiste wrazenie)bardziej ustawna jesli chodzi o zapelnianie jej wnetrza aha,sklepu nie polecam ,to jest tylko przykladowy link Odpowiedz Link Zgłoś