Dodaj do ulubionych

lodowki side by side

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:21
jakie sa plusy i minusy. czy sa wygodne w uzyciu
Obserwuj wątek
    • Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 09.04.06, 21:23
      plusy-wymiary
      minusy-wymiary
      to tak w skrocie-napisz moze na jakich wiadomosciach ci zalezy
      • Gość: aga Re: lodowki side by side IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:16
        wymiar- mam przygotowane miejsce. Chodzi mi o srodek- lodowka jest gleboka, ale
        polki nie sa za szerokie. Mam obawy czy zmiesci sie wiekszy garnek. Jak wyglada
        uzytkowanie od tej strony.
        • Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 09:26
          wbrew pozorom te polki sa szersze(45 cm) niz glebsze (42)
          wrazenie sporej glebokosci jest spowodowane tym ze polki sa co prawda
          glebokie,ale zaczynaja sie ,jesli mozna tak napisac,troche dalej niz w
          standardowej lodowce.Jest to wymuszone tym,ze na drzwiach polki na napoje sa
          dosyc pekate(nie wiem oczywiscie czy wszystkie modele tak maja )
          oczywiscie te dwa ,czy trzy cm wystajacy garnek poza obrzeze polki nie
          przeszkadza w zamknieciu drzwi.
          Jesli wiec nie masz garnka o srednicy wiekszej niz 45cm cm to mozesz smialo
          kupic taka lodowke-z tym,ze zaleznie od firmy te wymiary moga sie wahac pare cm
          w jedna lub druga strone
          • Gość: aga Re: lodowki side by side IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:53
            i jeszcze takie mam wrazenie, ze jest mniej miejsca niz w tradycyjnej
            • Gość: antek Re: lodowki side by side IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 21:14
              raczej tylko wrazenie
              wez pod uwage ze sa one dosyc wysokie i zarowno lodowka jak i zamrazarka sa od
              dolu do gory-inny podzial przestrzeni
              zreszta sama sprawdz w tym sklepie
              www.chi.pl/x_C_Dz__P_40410800__PND_40410798.html
              side by side ma pojemnosc o ok 80% do 100% wieksza,a przy tym jest raczej
              (subiektywne,bo osobiste wrazenie)bardziej ustawna jesli chodzi o zapelnianie
              jej wnetrza

aha,sklepu nie polecam ,to jest tylko przykladowy link

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka