Gość: znamek IP: *.compi.net.pl 03.05.06, 12:30 Witam, Mam zamiar zakupić meble firmy brw model NIKA. Może ktoś z Was posiada takie meble-podobno bardzo dobrze sie sprzedają? Jaka jest Wasza opinia na temat tych mebli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanielka Re: Meble BRW model Nika 03.05.06, 14:38 są bardzo fajne, trwałe i niedrogie. serdecznie polecam, też mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meble BRW model Nika IP: *.aster.pl 06.05.06, 13:09 tez mam. kolor techno:) i wykonczenie jablon ciemna. problem z tym ze do jabloni sciemniej jest trudno dobrac stolik albo sa bardzo drogie. acha a ktoras z was moze planuje ten model techno? jakie do tego blaty bo jeszcze nie mam. ogolnie szafki sa ok ale zamow sobie zeby ci przyjechali skrecici i powiesici bo my bez pomocy wieszalismy je 3 tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble BRW model Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:27 Co do BRW to polecam mam inny model ale mam je już jakiś czas i naprawdę polecam miałam z nimi tylko jeden problem a mianowicie miałam lodówkę w zabudowie i nóżki pod lodówką nie wytrzymały a dodam że były plastikowe Odpowiedz Link Zgłoś