Gość: Patryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:17 Witam! Chcialbym uzyskac pewne informacje na temat pralko-suszarke. Jakie najlepsze? Czym sie roznia? Co lepiej wybrac? Jakie polecacie? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khleo1 Re: Pralko-suszarka 11.09.06, 16:33 Mam Whirepool i już ładnych parę lat mi służy. Pranie wyciągasz nie tylko suche ale i rozprasowane. A skarpeteczki na kancik jak ze sklepu. Urządzam nowe mieszkanie i też kupię Whirepool taką pod zabudowę do kuchni. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Pralko-suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:19 A ja mam aristona i także ją moge polecić, pranie suche pachnące, pralka posiada funkcję przeciwdziałąjącą zagnieceniom - sprawdza się :) jest cicha działą bez zarzutu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA do klary IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.10.06, 19:20 witam,też mam aristona,model amd 129,czy to normalne że po cyklu prania z suszeniem odzież jest gorąca tak jakby zaparzona?ile max.można suszyć tak aby za bardzo nie było pogniecione a było suche?z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: do klary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:35 u mnie jest funkcja auto, którą zazwyczaj ustawiam, wówczas program sam sobie dobiera długość cyklu suszenia Odpowiedz Link Zgłoś
only_madlaine Re: Pralko-suszarka 12.10.06, 20:14 BOSCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Odpowiedz Link Zgłoś