kira_koslin 18.08.13, 02:55 Co robimy w nocy jak nie śpimy? książka się skończyła, filmu nowego nie ma na serial nie ma ochoty ....wszyscy śpią a Ty nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: niesenność 18.08.13, 03:33 Ja tez nie bo... Nawet jak mi sie chce to mi sie nie chce Tzn. W kazdej chwili moge zasnac... Czasem jednak warto naladowac drugi akumulator, zamiast tego na sen tez mozna pozniej na nim troche pojechac... Nawet lepiej Ladna godzina Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 18.08.13, 03:42 Hehe zdarzylam o ladnej godzinie jak tylko ja zobaczylam to od razu bez czytania wyslalam lubie 3 bo nigdy jej nie lubilam czlowiekowi to sie odmienia na starosc... Z reszt 3 to polowka 8 wiec jak jej nie lubic ^^ Echhh 5 godzin spania mi zostalo... Damy rade DN Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 18.08.13, 03:47 Eeee pelny to on chyba nie moze byc rozsadziloby mnie Troszku jedynie podladowalam Teraz wypada podlaczyc ten na sen, bo sie okaze ze tamten nawet szansy nie dostanie by zadzialac... Echhh czlowiek to strasznie wydajny jest. Amulator ma jak baterie na slonce... Wystarczy czasem ze sie wystawi, odezwie.... Pobedzie na sloncu. Hehe slonce to niedlugo wzejdzie Pewnie ciut po 5 sie pojawi Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 18.08.13, 03:51 Znalazlam cos -prasuje)) powinnam wstać o 6 wiec chyba dzis juz nie ma sensu zasypiac Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 18.08.13, 03:58 Sprawna jestem calkiem, calkiem dum spiro, spero Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 18.08.13, 04:10 Czyli same straty, deska do wyrzucenia, bluzki poplamione krwia od rozkwaszonego nosa, przekonales mnie....przepraszam pójdę prac ale ręcznie, żeby pralka nie pobudzila sąsiadów Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 18.08.13, 08:54 Teraz to sie nazywa niesennosc... Bo przeciez mozna by bylo sobie troche pospac, jeszcze... A tu trzeba tak wczesnie wstac Na tygodniu czasem odrobine dluzej pospie Hmmm nie pamietam zadnego snu... Niesennosc byla jak nic ciekawe czy niesennpsc nadrabiacie w ciagu dnia. Ja tego nie lubie... A raczej nie testuje wstajemy !! Dzien dobry Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 18.08.13, 11:12 Hehe ja sie zastanawiam czy dzisiaj w ogole jakas wypije Hmmm pije od swieta wiec dzisiaj mozna byloby dla smaku cos wypic. A co.do rozbudzania to pod wieczor na pewno nie zasne, wrecz przecownie (p)obudze sie grajac w tenisa jak zwykle sily przy nim odzyskam. Czasem idac do wielkiego Domu mozna natchnac sie na cos ciekawego. Dzisiaj byly 2 jaskolki oknowki, nalataly sie szukajac wyjscia a miejsca na swoje loty mialy dosc sporo... W tamym roku widzialam tez pare razy kopciuszki latajace pod kopula. A tydzien temu byl maly czarny kociak haha cieniem ludzi sie bawil Jednak i tak, zawsze co tydzien moge liczyc na ciekawe stworzenia... Dzieciaki mozna sobie na nich popatrzec zabawne bywaja. Buty mnie obgryzly.... echhh wole na nizszym na nizszym obcasie... Tak ogolnie to mi nje trzeba dodatkowych cm. Nawet bym komus je pdarowala ale w nogach by mi nie zaszkodzilo Czlowiem to nie lubi, gdy patrzy na wiekszosc osob z gory... Szczegolnie na facetow ale widze wieksze od siebie kobiety wiec nie mam tak zle. Sie rozpisalo.... Znowu... A mialo byc o samej kawie Odpowiedz Link
lesher Re: niesenność 18.08.13, 10:05 Zabieram się za pracę, albo za coś co muszę się poduczyć. Efekt murowany, zaraz śpię jak nowonarodzone dziecko Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 18.08.13, 10:20 lesher napisał: > Zabieram się za pracę, albo za coś co muszę się poduczyć. > Efekt murowany, zaraz śpię jak nowonarodzone dziecko Ja polecam wielkie dzieła filozoficzne. Usypiają lepiej niż najlepsze tabletki nasenne Odpowiedz Link
tfu.tfu Husserl 18.08.13, 11:43 nic nie przebije Badań logicznych w dobie zaliczeniowej zasypiałam najpierw po 3 stronach, potem po 3 akapitach, następnie wystarczyło otworzyć książkę, a w fazie zejściowej wystarczyło zwizualizować owo dzieło Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 18.08.13, 11:19 nocna zmiana bryka juz po Wawie po trzeciej kawie Odpowiedz Link
tomek197374 Re: niesenność 18.08.13, 11:33 Od pewnego czasu jak nie mogę spać w nocy (a to jest bardzo częste) mam swój sprawdzony sposób. Zajmuję się czymś, co lubię, tzn, kalkuluję jakąś inwestycję. W zapasie energii pozostaje fantazja z atrakcyjną Ukrainką. Każdy sposób daje efekt murowany chociaż na 3-4 godziny. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: niesenność 18.08.13, 11:40 prawie mi się nie zdarza. jak mnie dręczy, to piję kawę i zasypiam poza tym zawsze mam pod ręką jakąś włóczkę i druty, zawsze mogę wyjść na spacer i gapić się w gwiazdy (piesek się zawsze cieszył z takiego bonusowego wyjścia ), albo cokolwiek. Odpowiedz Link
81belona30 Re: niesenność 18.08.13, 12:51 -jest tyle możliwości-! nie nudzę się i nie przewracam z boku na bok Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 22.08.13, 01:04 cisza się jakaś zrobiła i dzwięczy w uszach, spąc nie ma jak Odpowiedz Link
lesher Re: niesenność 22.08.13, 01:37 Jak młynarz widać jesteś - budzisz się jak cisza nastaje.. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 22.08.13, 01:58 Moja dzisiejsza niesennosc jes inna... Bo tym razem chcialoby sie zasnac a i tak w najblizszym czsie nie zasne... Nawet pisac sie nie bardzo chce... Normalnie chce mi sie pisac wiec orzestaje sie chciec spac ale w kazdej chwili moglabym zasnac. Teraz jest inaczej. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niesenność 22.08.13, 11:45 Ufff po upierdliwej nocce... Jednej z gorszysz... Gdy czlowieka dopada totalna bezsilnosc. Tak sie zastanawiam czy czlowiek jest na tyle silny czy moze mniej doswiadczony, bo niektorzy opisywali to jako silniejszy bodziec. Moze u mnie jest to bardziej lagodniejsze ale piekielnie upierdliwe, tych kilka godzin wczoraj bylo zasnelo sie gdzies po 3, moze 4 ... Nie wiem, nie zwracalam na nic uwagi. Jedynie na to, by znalezc odpowiednia pozycje do spania... Tak jakby czlowiek lezal na gwozdziach, troche tepych... Musial zminiac pozycje, zeby za bardzo go nie uwieraly. W koncu znalazl przestrzen bez gwozdzi... Unieruchomil sie i zasnal .... Jak czlowiek docenia wtedy sen. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: niesenność 22.08.13, 08:07 nie śpi nie śpi... a teraz zaśpi i się spóźni Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:29 kira_koslin napisała: > o tej porze to jak południe dla mnie Mówisz? A ja ostatnio dość tak dzielnie sobie radzę z zasypianiem Dzisiaj się zmęczyłam to nie wiem jak będzie ale se z roboty przyniosłam papiery to najwyżej coś tam naskrobię Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 22.08.13, 22:30 ja jeszcze nie wiem, co będe robiła w nocy??? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:32 kira_koslin napisała: > ja jeszcze nie wiem, co będe robiła w nocy??? Jakby Ci się nudziło to możesz za mnie te papiery wypełnić Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:35 kira_koslin napisała: > eeeeeee nuuudyyyy Skąd wiesz? ;> Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:39 kira_koslin napisała: > jestem jasnowidzem To wyjasnowidzuj mi czy się dzisiaj za to wezmę czy nie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:45 kira_koslin napisała: > nie weźmiesz > > Jasnowidzka jak nic Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: niesenność 22.08.13, 22:50 kira_koslin napisała: > Się tak nie ciesz bo i tak w końcu się będę musiała za to zabrać Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 23.08.13, 00:37 Nooooo ale to Ty a nie ja... ...a ja teraz się wysmarowałam olejkiem i zasypiam....mam taka nadzieję...a nie jeszcze poczytam książkę Odpowiedz Link
kira_koslin Re: niesenność 23.08.13, 00:42 gwen75 napisał: > Leżysz i pachniesz znaczy... TAK Odpowiedz Link
tapatik Napisz własną książkę. 23.08.13, 07:53 Napisz własną książkę. Inni będą mieli co czytać. Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Napisz własną książkę. 23.08.13, 08:53 tapatik napisał: > Napisz własną książkę. > Inni będą mieli co czytać. No nie bardzo - bo dalej ja nie bedę miała co czytać Odpowiedz Link