kreatywni 12.09.06, 09:52 A dokładnie podgrzewacz wody. Jestem zmuszona na takie ustrojstwo w łazience i w związku z tym kieruje do Was pytanie: Może macie jakieś pomysły jak zabudować rury, które znajdują się bezpośrednio pod nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Piecyk gazowy w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 08:54 i jak z tym piecykiem? znalazłeś jakiś sposób.Też jestem na etapie poszukiwania właściwego rozwiazania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Piecyk gazowy w łazience 21.10.06, 14:37 Nie wpadłam na żaden ciekawy pomysł, nie znalazłam żadnego rozwiązania, więc podbijam wątek. Może ktoś ma jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ Re: Piecyk gazowy w łazience IP: 80.55.145.* 21.10.06, 17:07 będę miała piecyk w lazience, gazowy do ogrzewania mieszkania i ciepłej wody, mam zamiar go zabudować szafą na całej wysokości łazienki i na szerokość właśnie piecyka, będę tam miała ręczniki, kosmetyki itp, można zrobić też kosz na brudna bieliznę Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Rury na ścianie 24.10.06, 21:56 Ufff... Przeszłam pozytywnie kontrolę z gazowni :-) Przez cały przedpokój i przez dwie ściany w łazience szła rura gazowa. W łazience z tego powodu obniżyłam sufit. Kratka wentylacyjna znajdowała się pod nowym sufitem. Zrobiłam w suficie (w narożnikach) 4 małe dziurki, wielkości mniej więcej halogenów. Bałam się, że ta moja konstrukcja nie przejdzie, ale UDAŁO MI SIĘ. Panowie z dozoru, z gazowni nie mieli żadnych wątpliwości :-)))) Na dodatek okazało się, że rurę w przedpokoju mogę zabudować całą nie zostawiając żadnych szparek :-) ponieważ nie ma tam łączenia rur :-) Cały czas nie wiem jak (i czy wogóle jest to jakoś możliwe) zabudować te paskudne rury znajdujące się bezpośrednio pod piecykiem? Może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś