Dodaj do ulubionych

Piecyk gazowy w łazience

12.09.06, 09:52
A dokładnie podgrzewacz wody. Jestem zmuszona na takie ustrojstwo w łazience
i w związku z tym kieruje do Was pytanie: Może macie jakieś pomysły jak
zabudować rury, które znajdują się bezpośrednio pod nim?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Piecyk gazowy w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 08:54
      i jak z tym piecykiem? znalazłeś jakiś sposób.Też jestem na etapie poszukiwania
      właściwego rozwiazania:))
      • kreatywni Re: Piecyk gazowy w łazience 21.10.06, 14:37
        Nie wpadłam na żaden ciekawy pomysł, nie znalazłam żadnego rozwiązania, więc
        podbijam wątek.
        Może ktoś ma jakiś pomysł?
        • Gość: m_ Re: Piecyk gazowy w łazience IP: 80.55.145.* 21.10.06, 17:07
          będę miała piecyk w lazience, gazowy do ogrzewania mieszkania i ciepłej wody,
          mam zamiar go zabudować szafą na całej wysokości łazienki i na szerokość właśnie
          piecyka, będę tam miała ręczniki, kosmetyki itp, można zrobić też kosz na brudna
          bieliznę
          • kreatywni Rury na ścianie 24.10.06, 21:56
            Ufff... Przeszłam pozytywnie kontrolę z gazowni :-)
            Przez cały przedpokój i przez dwie ściany w łazience szła rura gazowa. W
            łazience z tego powodu obniżyłam sufit. Kratka wentylacyjna znajdowała się pod
            nowym sufitem. Zrobiłam w suficie (w narożnikach) 4 małe dziurki, wielkości
            mniej więcej halogenów. Bałam się, że ta moja konstrukcja nie przejdzie, ale
            UDAŁO MI SIĘ. Panowie z dozoru, z gazowni nie mieli żadnych wątpliwości :-))))

Na dodatek okazało się, że rurę w przedpokoju mogę zabudować całą nie
            zostawiając żadnych szparek :-) ponieważ nie ma tam łączenia rur :-)

Cały czas nie wiem jak (i czy wogóle jest to jakoś możliwe) zabudować te
            paskudne rury znajdujące się bezpośrednio pod piecykiem? Może macie jakieś
            pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka