Gość: maja IP: 194.213.204.* 26.09.06, 08:35 Witajcie - zastanawiam się nad zrobieniem kuchni w firmie Stolmar (salon min. na bartyckiej w Warszawie) lub w Atlasie. Czy macie jakieś doświadczenia z tymi firmami? Pozdrawiam, maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:46 podbijam watek, widziałam mieszkanie pokazowe robione przez nich (szafy zabudowa, kuchnia w lakierze ecrue i wisni) ładnie wygladalo. ja ich studio znalazlam w Jupiterze. Makto bezposrednie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: 194.213.204.* 27.09.06, 09:35 Halo, halo? Czy ktoś nas wspomoże w tym temacie? Pozdrawiam, maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:49 witam, ja robie moja kuchnie w Stolmarze, bezpośrednio w Wólce Radzymińskiej, tam gdzie fabryka. jak juz bede miala to podziele sie wrazeniami ;-) a firmy Atlas nie znam. chyba za bardzo nie pomoglam... pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.outsourcing.atman.pl 27.09.06, 11:25 ja z kolei zaczynam z ta firmą pracę nad projektem, a jak dalej pojdzie z realizacja to sie okaze w zaleznosci od ich podejscia, rzetelnosci i ceny. Mam nadzieje zaobserwowac to wszytsko podczas pracy nad projektem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.outsourcing.atman.pl 27.09.06, 11:26 mowie o stolmarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:00 i co z tym stolmarem, zadowolona jestes?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Meble kuchenne: IP: *.crowley.pl 27.09.06, 14:29 Proponuje dobry zakład stolarski który wykonuje projekty oraz meble kuchenne i pokojowe, garderoby, szafy wnekowe itp. tel.022- 864-65-71, Warszawa ul.Pstrowskiego 10a, eurodom5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Meble kuchenne: firma Stolmar czy fabryka Atl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:21 Pamietaj, ze Atlas jest czescia f-my BRW. I to niestety widac. Bardzo sie ostatnio rozczarowalam ich ekspozycja w Jupiterze. Odpowiedz Link Zgłoś