Gość: tabciu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.11.06, 18:26 Może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzikf Re: Meble Kuchene - Rzeszów 20.11.06, 19:26 znam pana, ktory robi kuchnie, ze tak powiem, po godzinach :). widzialam u przyjaciol 2 zrobione przez niego - wygladaly ok. no i trzymaja sie :). tylko nie rezerwuj mi pana na styczen, bo wtedy pewnie przyjdzie czas na montowanie mojej :). podeslij adres, na ktory wyslac namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Meble Kuchene - Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:08 Dla mnie też podaj namiary,szukam pilnie dobrego wykonawcy mebli kuchennych z Rzeszowa moj e mail-jola.mac@poczta.fm gg 4573660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabciu1 Re: Meble Kuchene - Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:17 proszę o namiary na adres tabciu1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzikf Re: Meble Kuchene - Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:51 widze, ze poczte sprawdzasz tak samo czesto jak ja :). wyslalam we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś