mirah 18.01.07, 10:40 Dużo na tym forum mówi się o firmie Chobot jako wykonawcy kuchni. Jednak na ich stronie zauważyłam że projektują oni również i wykonują meble łazienkowe. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Jak wyglądają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: Łazienki Chobot IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 10:12 Mam z Chobotu cala zabudowe, tzn. kuchnie, lazienke i biblioteke... ceny nie byly niskie (nie pamietam dokladnie ile mogla kosztowac sama lazienka), ale w ogole bylam bardzo zadowolona - wszystko zamowilam u jednym miejscu, a projekt wnetrz okazal sie naprawde sensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
mirah Re: Łazienki Chobot 19.01.07, 13:47 Dziękuję za odpowiedź. A ile kosztowała Cię w takim razie cała zabudowa, oczywiście jeżeli mogę zapytać... Czy mogłabyś wysłać jakieś zdjęcia na maila gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: Łazienki Chobot IP: *.jmdi.pl 16.04.07, 12:17 witam Madziu, ja też zastanawiam się nad meblami z chobotu - też kuchnia angielska, drzwi oraz szafy - jak możesz dać więcej informacji nt. twojej realizacji, to chętnie skorzystam ;). A który projektant zajmował się twoją realizacją? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika_25 Re: Łazienki Chobot IP: *.aster.pl 17.04.07, 10:59 Właśnie, ciekawa jeste,m z jakim projektantem współpracowałaś. Ja byłam u nich. Zostawiłam wstępny projekt do wyceny. Ale pan z którym rozmawiałam jakoś dziwnie patrzył na moje "wymysły" (a niewiadomo czego nie wymyślałam). Liczyłam na jakąs pomoc fachową w kwestii projektu (oni maja doświadczenie), ale... To dopiero chyba poo wstępnej wycenie jeśli się zdecydujemy tam realizowac zamówienie. Zastanawiałam się też nad łazienką... Kuszące oferty mają i raczej chyba dobre opinie. Jak wyglądała wsopółpraca z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś