Dodaj do ulubionych

biała kuchnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:41
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy białych kuchni, czy utrzymanie jej w
czystości stanowi problem i czy np nie zostają plamy po buraczkach. I czy
lepiej meble z połyskiem czy bez ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ingrid Re: biała kuchnia IP: *.sttb.pl 04.03.07, 18:49
      Mam białą i jestem zachwycona, po paru latach użytkowania nadal jest estetyczna
      i ładna. W czerwcu przeprowadzam się do nowego mieszkania i ponownie będę miała
      białą kuchnię. Uważam, iż jest to rewelacyjny, ponadczasowy kolor, który chyba
      nigdy mi się nie znudzi i zawsze jest modny. Czyścić je trzeba tak samo jak
      każdy inny kolor, nie mam żadnych przebarwień, a po solidnym wypucowaniu
      wyglądają jak nowe. Aha - w łazience też mam białe, i tu i tu matowe. Gorąco
      polecam :)
      • Gość: Anka Re: biała kuchnia IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 13:12
        Rzeczywiście, kolor jest ponadczasowy i bardzo ładnie wygląda w wysokim połysku.
    • Gość: remix Re: biała kuchnia IP: *.centertel.pl 19.04.07, 20:46
      biała kuchnia to laboratorium, mało przytulna.
      • Gość: Ingrid Re: biała kuchnia IP: 212.160.172.* 20.04.07, 08:35
        nie zgadzam się z Tobą, mówimy tutaj o białych meblach, a nie o białej kuchni
        jako całości pomieszczenia. Poza tym chyba nikomu nie przyszłoby do głowy
        urządzać "od stóp do głów" swojej kuchni w bieli. Ja do białych mebli mam
        ściany w intensywnym i dosyć ciemnym kolorze. Wszystko świetnie się uzupełnia.
        pozdrawiam serdecznie :)
    • agafi7 Re: biała kuchnia 19.04.07, 22:57
      biała kuchnia jest łatwa w utrzymaniu czystości, bo po prostu musi być
      czysta!!! Każde zabrudzenie jest widoczne i usuwasz je na bieżąco (mam białą
      kuchnię)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka