Gość: izzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:41 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy białych kuchni, czy utrzymanie jej w czystości stanowi problem i czy np nie zostają plamy po buraczkach. I czy lepiej meble z połyskiem czy bez ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ingrid Re: biała kuchnia IP: *.sttb.pl 04.03.07, 18:49 Mam białą i jestem zachwycona, po paru latach użytkowania nadal jest estetyczna i ładna. W czerwcu przeprowadzam się do nowego mieszkania i ponownie będę miała białą kuchnię. Uważam, iż jest to rewelacyjny, ponadczasowy kolor, który chyba nigdy mi się nie znudzi i zawsze jest modny. Czyścić je trzeba tak samo jak każdy inny kolor, nie mam żadnych przebarwień, a po solidnym wypucowaniu wyglądają jak nowe. Aha - w łazience też mam białe, i tu i tu matowe. Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: biała kuchnia IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 13:12 Rzeczywiście, kolor jest ponadczasowy i bardzo ładnie wygląda w wysokim połysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: biała kuchnia IP: *.centertel.pl 19.04.07, 20:46 biała kuchnia to laboratorium, mało przytulna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingrid Re: biała kuchnia IP: 212.160.172.* 20.04.07, 08:35 nie zgadzam się z Tobą, mówimy tutaj o białych meblach, a nie o białej kuchni jako całości pomieszczenia. Poza tym chyba nikomu nie przyszłoby do głowy urządzać "od stóp do głów" swojej kuchni w bieli. Ja do białych mebli mam ściany w intensywnym i dosyć ciemnym kolorze. Wszystko świetnie się uzupełnia. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agafi7 Re: biała kuchnia 19.04.07, 22:57 biała kuchnia jest łatwa w utrzymaniu czystości, bo po prostu musi być czysta!!! Każde zabrudzenie jest widoczne i usuwasz je na bieżąco (mam białą kuchnię) Odpowiedz Link Zgłoś