Gość: monia IP: *.chello.pl 29.03.07, 11:50 gdzie zamówić drzwi wewnętrzne drewniane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadida Re: drzwi wewnętrzne 03.04.07, 12:56 Witam. Nie wiem skąd jesteś. Ja zamówiłam nidaleko Nawego Miasta. Mam nr telefonu do tego stolarza. Napisz na priva ta Ci podam. Przyjechał, pomierzył, wybrałam wzór, przywieżli, zamontowali. Czekałam długo ale warto było. jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: drzwi wewnętrzne IP: *.aster.pl 03.04.07, 14:48 Jezeli mozna wiedziec ile za szt. wyszlo za drzwi no koszt montazu. Odpowiedz Link Zgłoś
sadida Re: drzwi wewnętrzne 04.04.07, 09:29 Za drzwi płaciłam tzw. ogółkiem. W cenę był wliczony montaż i materiały montażowe. 1 szt. z montażem , szybą, futryną i klamką kosztowała średnio 1100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: drzwi wewnętrzne IP: *.centertel.pl 25.05.07, 01:01 Ja byłbym ostrożny z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: drzwi wewnętrzne IP: *.eranet.pl 19.06.07, 14:47 dlaczego ostrożny ja kupiłem u nich drzwi. Przyznam, że obsługa orginalna jacyś pasjonaci. A z drzwi jestem zadowolony są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś