Gość: agaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:04 Gdzie można znaleźć fajne meble kuchenne w Lublinie? nie wiem czy mnie stac na meble na zamówienie sądzę że nie. Ale jak znacie jakies adresy z przystępnymi cenami to będę bardzo wdzięczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Meble kuchenne w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 01.10.07, 18:52 wszedzie tylko nie kupuj w MEBLOHURCIE NA OLSZEWSIEGO W LUBLINIE zlodzieje kozowaly i oszusty ja na meble czekalam 4 miesiace(mialy byc po miesiacu!!!) i jeszcze debile przywiezli poobijane i nie takie jak mialy byc : nie polecam najwiekszemu wrogowi tego sklepu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Meble kuchenne w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 01.10.07, 18:53 wszedzie tylko nie kupuj w MEBLOHURCIE NA OLSZEWSIEGO W LUBLINIE zlodzieje i oszusty ja na meble czekalam 4 miesiace(mialy byc po miesiacu!!!) i jeszcze debile przywiezli poobijane i nie takie jak mialy byc : nie polecam najwiekszemu wrogowi tego sklepu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Meble kuchenne w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 01.10.07, 18:54 nie kupuj MEBLOHURCIE NA OLSZEWSIEGO W LUBLINIE zlodzieje i oszusty ja na meble czekalam 4 miesiace(mialy byc po miesiacu!!!) i jeszcze debile przywiezli poobijane i nie takie jak mialy byc : nie polecam najwiekszemu wrogowi tego sklepu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś