Dodaj do ulubionych

Jane Strata

04.07.13, 20:05
Dostałam fotelik Jane Strata 0-10 kg dla dziecka. i albo z nim albo z moim dzieckiem jest coś nie tak. młody urodził się malutki 48 cm i 2100 wagi i po "przymierzeniu" go do fotelika miałam wrażenie że dziecko dziwnie w nim leży tzn główkę ma przechyloną za bardzo do przodu (brodą do klatki piersiowej) fotelik był ustawiony w pozycji takiej jak dla mniejszego dziecka. Obecnie młody ma 3 miesiące i 6 kg wagi i nadal nie jest mu wygodnie w tym foteliku. nadal mam wrażenie że główka jest bardzo do przodu a dziecko właściwie siedzi w nim zamiast półleżeć. podniosłam już mu nieco zagłówek do góry żeby ramionka były niżej niego i dalej nie chce w nim siedzieć. potanie do osób użytkujących ten fotelik: też tak macie? Czy to moje dziecko po prostu nie lubi fotelika?
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Jane Strata 04.07.13, 20:21
      Hmmm to teraz pytanie. Zrób zdjęcie zamontowanego fotelika w samochodzie z dzieckiem w środku i wstaw na forum. Zdjęcie musi obejmować cały fotel po montażu bo może coś nie tak z montażem. Druga opcja to po prosu podjechać do dobrego sklepu i niech sprzedawca sprawdzi na żywo. Tak dodatkowo strata jest do 13kg.
      • anitat Re: Jane Strata 04.07.13, 21:21
        Jutro wstawię zdjęcie dziecka w foteliku jak tylko nie będzie marudził. chciałam podjechać do jakiegoś fachowca od fotelików ale w Częstochowie nie znalazłam takiego. smile montaż w samochodzie raczej ok. ("przerobiłam"już kilka fotelików bo mam starszego syna) Wsadziłam młodego do takiego starego fotelika Nuova Meyster Dooby Universal 0-18 kg i w nim mu się siedzi całkiem nieźle a przynajmniej nie protestuje, tylko ten fotelik nie ma wkładki dla małych dzieci i dziecko nie jest stabilne w nim i mimo pasów trochę "lata" w foteliku, dlatego raczej nie będę go w nim przewozić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka