kkc-kasia 30.07.08, 12:25 wymarzyłam sobie kuchnie tzw murowaną.teraz poszukuję sprawdzonego i cenowo nie kosmicznego producenta frontów do szafek. czy ktoś może mi polecić jakaś firmę, która ma dobre gatunkowo fronty i cenowo nie zabija? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elow1 Re: fronty kuchenne 30.07.08, 15:19 Nie polecę żadnych frontów ale dam przestrogę. Jestem w trakcie reklamacji kuchni. Wszystkie meble są fatalnie wykonane włącznie z frontami. Partacz od którego zamówiliśmy meble podobno te fronty zamawia u zewnętrznego producenta. Proponuję Ci w umowie wpisz (koniecznie miej pisemną umowę), że nie akceptujesz odprysków i tego, że okleina może nie dolegać całkowicie do krawędzi. Mi ten pipipi powiedział, że nie spodziewał się, że jestem taka dokładna i że wady wynikają z technologi (g...o prawda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: fronty kuchenne IP: *.116.200.56.kutno200.tnp.pl 31.07.08, 10:26 Kasiu z jakiego rejonu Polski jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: fronty kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:38 Polecam,są dobrej jakości. www.drewpol.pl/dystrybutorzy.php?lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś